• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hangi doktora gitmem daha mantıklı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
Kızlar merhaba, ben bayadır çocuk istiyorum daha önceki konularımda da bahsetmiştimz şimdi artık aşılamaya geçeceğim bu ay eğer olmazsa( inşallah tutar da ihtiyaç kalmaz). İki tane doktorum var bir tanesi önceden beri tedavi olduğum telefon numarasını vs veren çok ilgili bir doktor ama internette kendisiyle ilgili hiç bilgi bulamıyorum tedavi ettiği kişilerden. Diğeri ünlü bir doktor üniversite hastanesinde heer sabah kapısında bi ton tüp bebek için bekleyenlerin olduğu biri. Sıradan fabrikasyon işi aşılama yapıyor, sanıyorum tüp bebekte vs de başarısı iyi. Ama hsg için gitmiştim ona kapıda bakıp iyi iyi demiş hiçbir açıklama yapmamıştı . 2. Gün gel eşinde 3 gün perhiz yapsın tedaviye başlayalım modundaydı. Şimdi eğer regl olursam hangisine gitsem bilemiyorum. Diğer o iyi doktorda mesaj atmış faceden ekli , reglin 2. Günü bekliyorum filan dedi. Arada kaldım çok. Umarım ihtiyaç olmaz tabiki 🙏🏻

Ilgili doktor her zaman icin daha iyidir digeri zaten hastaya doymus
Doktorla ilgili internette bilgi olmamasi normal cogu doktorun yok zaten

Ben olsam bir sefer daha ilgili doktora giderdim ilgili olması bence güzel bir şey
evet bana yarım saat anlatır anlatsa adam ve cok moral veriyor. Telini vs verdi devlet doktoru özel olsa anlarım. Kadın doğum hastanesinde adam ondan da güvenilirdir aşılama bi ton yapıyorlardır sanırım
Ilgili doktor her zaman icin daha iyidir digeri zaten hastaya doymus
Doktorla ilgili internette bilgi olmamasi normal cogu doktorun yok zaten
doğru diyosun kuzum

Back