• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi dizide ki çiftsiniz?

aniss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
66
Yer
Nevşehir
evet hanımlar eşinizle,nişanlınızla,sevgilinizle hangi dizideki çifte benziyorsunuz:38:
biz eşimle çocuklar duymasın dizisinden haluk ile meltem gibiyiz, eşimin dağnıklığına dikkat etmesini söylerim biraz düzenli ol derim,yemeği çok hızlı yer biraz yavaş ye derim:56:.....
eşim o diziyi izlerken baksana aynı biz der:69:aşkım benim :54:
hadi hanımlar siz hangi çiftsiniz?

1 kadın 1 erkekteki ozanla zeynep gibiyiz aynı.benim isteklerim bitmez kocamın futbol muhabbetleri.o bişey söyler ben tersinden anlarım lafı.gıcıklık desen üstüme yokkk heheheh

lale devri çınar-lale gibiyiz galiba.bizim açımızdan sorun yok ama aileler taşkıranlarla ılgazlar gibiler

halukla meltem
çok severiz birbirimizi ama didişmeden de durmayız:)

biz rutinde,olağan ama daha çok sempatik bir çiftiz(örnek dizi bulamadım)

ama tartışınca ,fatmagül ve kerimden farkımız kalmıyor:1:

Ben Meltem kadar entel olmasam da, benzer taraflarımız var.
Neyse ki başka hiç bir karakterle benzeşmiyoruz, çarık ilişkilerden geçilmiyor ortalık.

eskiden yabancı damat diye bi dizi vardı oradaki niko ve nazlı gibiyiz tabi millet olarak değil sürekli sevip sevip didişip gereksiz darılıp sonra deli divane sarılan bir çiftiz:D

bence her çift bir dizide kendini görüyordur:71:

Biz kendi dizimizi kendimiz çekiyoruz:51::51:
Başrolde eşim ve ben:51::51:

Son düzenleyen: Moderatör:
valla güzel bir konu açmışsınız da bilemedim biz hangisiyiz. Düşündüm düşündüm bulamadım. Demek ki kendinden münhasır garip bir çiftiz. :) Ama meltemle haluk gibi klasik değil aramızdaki ilişki onu biliyorum. Herneyse bir süre sonra zaten hepimiz Allah korusun Ali Rıza ve Hayriye olmayacak mıyız ha aha ha ah:)

Back