• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Dizi Yada Filmin Herhangi Bir Sahnesinde Gözyaslarinizi Tutamadiniz ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben daha önce yorum yapmistim ama aklima geldi
bebegim diye bir dizi vardiya o dizinin her bölümünde agladim hemde öyle böyle degil hickiriklarla en cokta ilk bölümünde bebgini düsürrdükten sonra intihar etmek icin catiya cikiyorya ordaki sözleri cok agrima gitmisti hergün binlercesi doguyor niye benim olmuyor bak simdi yine gözlerim doldu

yaprak dökümünün her bölümü beni ağlatıyor zaten..bugünkü bölümüde ağlattı...hayattan şeyler,allah hiçbir aileye göstermesin...konu süper belki kitabın çok çok dışına çıkılmış ama önemli olan teması...

melekler şehri'ni izlerken ağlamıştım ......................................

En son dün akşam Yaprak Dökümünde Şevket in teslim olmak için evden ayrılışındaki veda sahnesine ağladım hem de hüngür hüngür senağlama

ben buaralar çok duygusalım reklamlara bilem ağlıyorumm:))))))))

kasımda aşk başkadırın son sahnesi adam kız beni bırakma de kız adam gidişini görmesin diye gözlerini bağlar ve köprüde adamın gözleri bağlı kalır kız arkasını döner gider
ahhh ahh çok ağlamıştım
o sahnede çalan şarkıda
enya-only time
mutlaka dinleyin senağlama

en son dün akşam bizim evin hallerinde, son kısmında rikkkat, rüzgarın hasta olduğunu öğrendiği zaman ağladı.
dayanamadım ben de ağladım senağlama

çarşamba günü yaprak dökümünde gözyaşlarımı tutamadım
şevketi hapisaneye gönderirkenki halleri çok dramatik geldi bana
şevketin uyuya kalıp babasının gelip ona sarılması fln
ay nebilim baktım ağlıorum
çokmu duygusalım netatlicadiarzu

Ben babam ve oğlum, beyaz melekte çok ağlamıştım yaa sinemada hüngür hüngür.Eski türk sinemasından da dönüş filmi ve boş beşik te çok ağlamıştım halen ağlarım her izlediğim de.Dizilerde de yaprak dökümün de ve dudaktan kalbe de çok ağlıyorum.senağlamasenağlamasenağlamaÇok mu duygusalım nejeyyar

Ben babam ve oğlum, beyaz melekte çok ağlamıştım yaa sinemada hüngür hüngür.Eski türk sinemasından da dönüş filmi ve boş beşik te çok ağlamıştım halen ağlarım her izlediğim de.Dizilerde de yaprak dökümün de ve dudaktan kalbe de çok ağlıyorum.senağlamasenağlamasenağlamaÇok mu duygusalım nejeyyar

Kücük yasimda izleyip,hüngür hüngür agladigim tek filmdir DÖNÜS ..
O kadar aglamistim ki, o zamandan beri bidaha hic acip izlemeye cesaret edemedim ayni duygulari yasayacagim diye senağlamasenağlama

(bu arada insallah ayni DÖNÜS filminden bahsediyoruzdur tatlicadiarzu

ben her hafta yaprak dökümü sayesinde bol bol ağlıyorum zaten senağlama

Kücük yasimda izleyip,hüngür hüngür agladigim tek filmdir DÖNÜS ..
O kadar aglamistim ki, o zamandan beri bidaha hic acip izlemeye cesaret edemedim ayni duygulari yasayacagim diye senağlamasenağlama

(bu arada insallah ayni DÖNÜS filminden bahsediyoruzdur tatlicadiarzu

Canım Kadir İnanırla Türkan Şoray'ın oynadığı filmden bahsediyorum benŞeniz

Ayıptır söylemesi biraz ağlakımdır zaten... kafamçokkarıştı
En son Yaprak Dökümü'nde Şevket'in teslim olmadan önce evdekilerle veda sahnesinde ağladım...

Komser Shakespear de Kadir Inanirin kizi öldügü anda kizimi öp öp dedigi anda agladim hüngür hüngür bir de Kurtlar Vadisinde Cakir öldügünde:(

elveda rumelide mustafanın şehit olduğu haberinde

yaprak dökümünde nejla kaçarken ouzla,şevketi güvenlik görevlilerinn elinden kolunda çekip götürürken dedii lafa ağladım : 'bırakın yhaa,,kardeşim o bnmmm'

bide yabancı damatda kız kanser olmuştu o zman her bölümde ağladım..teyzemin hayatı aynı..yabancıyla evlenmesi bile..hastalıı bile hepsiii...

çou dizide filmde ağlıorum zaten..

ben oyle filmlerde pek kolay kolay aglamam ama BABAM VE OGLUM'da cok agladim ya...hemen hemen her sahnesinde salya sumuktum resmen..ozellikle babasinin "Benim yuzumdennnnn" deyisi, kollarini iki yana acisi bitirmisti resmen beni... bak yine kotu oldum gece gece ya senağlama

Notebook diye bir film vardı çok ağlamıştım izlerken....

Back