Hangi Dizi Yada Filmin Herhangi Bir Sahnesinde Gözyaslarinizi Tutamadiniz ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
babam ve oğlumda ağlamıştım birde sıkı yaprak dökümcüğümdür leylanın evlendiğinde babasının arkasındab-n leyla ahu gözlü bir ceylan diye şiir okumuştu okadar aklımda kalmış ki unutmamıştım ağlarım ben sulu gözüm karıca ölse ağlarım işte.

yaprak dökümünde necla oğuzla kaçarken polisler şevketi kolundan tuttular oğuzu dövdü die oda ben abisiyim demişti abim yokya çok etkilendim ağladım hep abim olsun beni böyle düşünsün sevsin isterdim,birde fikret evlendi giderken trene babası yetişti el salladı falan babaların ağlamasına da hiç dayanamam ben ya (

O kadar çok varki hangisini sayayım:) Daha bugün, Bizim Ev diye bir film seyrettim, yaşlı bir kadın evsizlere açmıştı kocaman evini , evsizlerin mutluluğu , kadının onlar için bir şeyler yapmaya çalışması, mücadelesi ve ölümü, ağladım tabi doğal olarak.
Dönüş filminde araba uçurumdan yuvarlanmıştır ,Türkan Şoray yıkık dökük bir halde giderken ağlayan bir bebek sesi enkazın yakınında, fonda; gelecektin gelmez oldun ,halimi hiç sormaz oldun,yaralarımı sarmaz oldun ,yokluğunla öldü gönlüm çalıyor senağlama
Daha çok var .

Sulu gozlu bir insan olarak cok asiri olmasada film ,dizi ve haberle ri izlerken duygusal sahnelerin genelinde aglarim,ama en cok sehit haberleriinde koparim yuzum gozum siser yani,dizilere gelince yaprak dokumunde fikretin adapazarina giderken babasiyla vedalasmasi babasinin o halleri ustune bide sarki kopmustum diyebilirimsenağlama

benimde sınav filmi.
en son sahnesinde çocuk öss sınavına giriyor, kanser olan anneside dışarıda bankda oturuyor. tam sınav başlıyor ve kadın bankda yığılıyor. pencereden bunu gören çocuk fırlıyor sınavı terkediyor koşarak annesin yanına gidiyor. amaaa annesi ölmüş senağlama annesini kucağına alıyor.........

kolay kolay ağlamam ama sahne çok dokunmuştu

ayy aklıma geldi yine duygulandımm . beyaz melekte küçük kız annesine dedemide ewe götürelim onun yanında kalmak istioruım dediğinde.öle içten sölüoduki tutamadım kendimi.yine beyaz melekte mahsun kırmızıgül huzur evinde insanları seviyolarmı dövüyolarmı deyişinde yine gözyaşlarım akmaya başlamıştı.3 kere izledimm her gittiğimdede ağladımm

Sadri Alışığın bir filmi vardır Ah Müjgan Ah isimli, ne zaman izlesem ağlarım bu kadar mı içten olur bir film...

Evet o küçük kızın yakarışına bende ağlamıştım...Ne kadar içten yapmış çocuk gerçekten tebrik ederim bence en iyi çocuk oyuncu seçilmeli.

hatirla sevgilide yaseminin babasinin asilacakmi asilmayacakmi tartisildigi bølumde cok cok agladim.. hele ahmetle ayrildigi an.

her bölümüde yaprak dökümünde o babanın haline hep ağlarımkisenağlamasenağlama

Babam ve oğlum filminin bir çok sahnesinde acaip ağladık eşimle tatlicadiarzu

yaprak dökümü dizisinde de nejlanın babasıyla sarılma sahnesinde,arka fonda çalan şarkının da etkisiyle tutamamıştım kendimi şakkıdı

Evet o küçük kızın yakarışına bende ağlamıştım...Ne kadar içten yapmış çocuk gerçekten tebrik ederim bence en iyi çocuk oyuncu seçilmeli.

kesinlikle katılıorum sana .hem ağlayışı hem konuşması duruşu o kadar mükemmelki o kızın .

çok duygusal biri olduğum için hemen hemen her dizide ve her filmde ağlıyacak kareler vardır bende hangi birini yazayım ki o kadar çokki
ama en son beyaz melekde çok ağladım senağlamasenağlama

doktorlar dizisinde ömerin öldüğü ve zeynebin sarılarak ağladığı bi sahne vardı onda çok ağlamıştım ben :a015: zeynebin bir sözü vardı 1 saat önce evlenme teklifi ediyordu şimdi ise morga gidiyor bu hayatta duyduğun en saçma şey değil mi diye sorduğu an koptummm

Son düzenleme:
film olarak Bama ve Oglum, basindan sonuna kadar çok aglamistim, hiçkira hiçkira

yaprak dokumu dizisinde de "fikret ile babasinin bulusmasinda ok ama çok aglamistim

bentitaniği her izlememde ağlarım özellikle kızla oğlanın ellerinin ayrılıp oğlanın suya batma sahnesinde yaprak dökümü dizisindede çok ağlarım az önce izledim zaten şevketin veda sahnesinde koptum yinee:çok üzgünüm::a015::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…