Hangi Dizi Yada Filmin Herhangi Bir Sahnesinde Gözyaslarinizi Tutamadiniz ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet edda ben o diziyi basindan beri hic bir sahnesini kacirmaksizin seyrediyorum o sahne benide bitirmisti ama meneksede en cok agladigim sahne o babasi onu zorla evlenmesi icin küfürler edip dövmüstü ya birde mustafayla abisi sacindan sürüyerek sokaklarda sürümüslerdi ya dedim ki olmaz ya olamaz cok üzülmüstüm
her bölümü ayri bir heyecan ayri bir guzellik :asigim:

benımde cok aslında hangısı nı yazayım kı bılmem her duygusallıkta aglarım yanı.

Babam ve oğlum filmini izlerken resmen hıçkıra hıçkıra ağladım.En çok ağladığım o sanırım birde yaprak dökümünde ferhat göçer'in takvim şarkısı çalıyordu necla için o zaman çok ağlamıştım

Benimde duygusal olan hemen hemen her sahnede gözlerim yaşarır.Ama özellikle CESUR YÜREK filminde o mendil düşme sahnesi vardı ya beni bitirmişti

9 yil önce babami kaybettim ve babayla olan her sahne beni huzunlendirir ama yaprak dokumu bi baska.Fikretin adapazarina gitmek icin trene binip babasinin vagon vagon bakarak onu aradigi, sarildiklari ani hic unutmuyorum gözlerim sismisti.Bide babam ve oglum filminde cok aglamistim

Off dudi benimde içim dışıma çıkmıştı, içimi çeke çeke ağlamıştım.

ya kızlar ben de ağlardım ama benim kociş normalde hiç ağlamaz, onun yanında film izlemeye korkuyoruz ,kopuyo adam ağlamaktan ,utanmasın diye yüzüne bakmıyoruz bu seferde hıçkırıklarını duyuyoruz valla film falan izleyemez olduk bea....

babam ve oğlumda; birgül ün (Özge Özberk) kurebiye yapıp hastaneye götürdüğü zaman

kasımda aşk başkadır; vedalaşma sahnesinde

en çok babam ve oğlum da çok ağlamıştım. hem ağladım, hem güldüm. çok güzel bir film.

yeni bi sahne eklemek istiyorum..Bugün Kanal 1 de kadir inanırın dizisnde çok ağladım..O küçük kızın ağlaması yüreğimi yaktı vallahi..
o orda ağladı ben oturduğum yerde..
küçücük çocukları film için ağlatıyorlar yaaa

gönül yarasi aynur un kürtce incir agacisin sarkisini söyledigi sahne
hani sener sen diyorya sen kürtce bilirmisinde agliyorsun meltem cumbulda bu sarkida aglamak icin anlamakmi gerekir diyor
iste o sahnede göz yaslarimi tutamam

gece gece beni güldürdün ya, sagol arkadasim:roflol::roflol:

bende yaprak dökümünde fikretin adapazarina giitigi gün aglamistim

Babam ve Oğlum filminde babanın bağırdığı sahnede,
Çeberimde Gül Oya da Ümit öldüğünde,
(Mel Gİbson) Vatansever filminde küçük kızı baba dediğinde,
Fatma Girik in 2 oğlunun olduğu ve oğullarından birini vurduğu filmde
hönküre hönküre ağladım...

Normaldede hemen ağlarım ama bu 4 ünde resmen katıla katıla ağlamıştım....

titanik, babam ve oğlum.
birde komser shaksper filminde Kadir İnanır'ın Atatürk'ün heykeli ile konuştuğu bi sahne vardı... adamın kızı ölecekti o da heykelin önünde konuşarak " çok yalnızım be Atam, çok yalnızım be atam" diyordu

en çok babam ve oğlum da çok ağlamıştım. hem ağladım, hem güldüm. çok güzel bir film.

gönül yarasi aynur un kürtce incir agacisin sarkisini söyledigi sahne
hani sener sen diyorya sen kürtce bilirmisinde agliyorsun meltem cumbulda bu sarkida aglamak icin anlamakmi gerekir diyor
iste o sahnede göz yaslarimi tutamam

Bunlarda bende ağlamıştım.

Son zamanlarda Hatırla sevgilide ağlıyorum en çok.

doktorlar dizisinde ömerin öldüğü sahnede AĞLA KALBİM AĞLA çalmaya başladı.
işte bende o zaman senağlama

YILMAZ GÜNEYİN bi ıslah evinde çektiği filmi var adını tam hatırlayamadım duvardı galiba süperdi en çok onda ağladım
hatırla sevgilide deniz yusuf ve hüseyinin idamında çok ağladım onların kitabındada çok ağlamıştım
ve tabiki titaniğin battığı ve oğlanın suyun içinde kızın bi tahta parçasının üstünde kalışı
ayyyyyyyyy ne çok ağlamışım yaz yaz bitmiyo bu ne ya birazda komedi izleyimde gülüyüm barisırnaşık şey

yaprak dökümünü genelde hüngür sümük aglayarak izliyorumsenağlama

al yazmalım selvi boylum
bin kez izledim
son sahnede hala ağlıyorum.ne olacağını bildiğim halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…