Hangi Dizi Yada Filmin Herhangi Bir Sahnesinde Gözyaslarinizi Tutamadiniz ???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
  • Türkan Soray //// Dönüs Filmi///Seha Okus'un ''Hasretinle yandi gönlümü'' Söyledigi an senağlama
  • Sila Dizisi /// Celilin Oglu Azadin Ölümünü Duyma ve Azadin Karisinin Merdivenlerde Oturup ''gitme aklim sende kaliri'' söyledigi an senağlama

elveda rumeli de son bölümde Mustafanın ölüm haberini aldığnda vahidenin yüz ifadesine ağladım en son.

Güle Güle filminde cok duygulanmıştım ve Babam Ve Oğlum (

Dönmez Olsun diye bir şarkı var youtube de izledim..benneyaptımki
Orada fotoğrafçı çocuk deniz kenarında kızı göremiyor ya...Şeniz
Kız da işin iç yüzünü anlıyor,işte o an fön fön ağladım...senağlamasenağlama

Uçurtmayı Vurmasınlar da ağlamıştım ve ilk seyrederken ağladığım film.

babam ve oğlumda
genelde dizilerin duygusal olan bölümlerde ağlarım daha çok sıla dizisinde
sulu gös hassasım biraz

Bugüne kadar hic bir film veya dizinin acikli bir sahnesinde gözyaslarimi tuttabildigimi hatirlamiyorum..Duygusallik basa bela :)

ben menekşeyle halili komple ağlayarak seyrediyorum

ben de babam ve oğlumda çok ağlamıştım..................

dizilerle fazla aram yoktur film izlerim genelde
en son 'göl evi' filminde çok ağlamıştımsenağlama

aslında pek çok sahne var ama en son umudunu kaybetme filminde metro tuvaletinde adamın oğluyla gecelediği sahne ve sonunda başardığı andaki heyecanı ve gözlerinin doluşu beni de ağlattı.....

babam ve oglum filminde cok fena aglamistimsenağlamasenağlamasenağlama

genelde duygusal olan her filme veya diziye ağlarım yada gözlerim dolar ne kadar sulu gözlüyüm ben :mymeka:....

galiba benim canim aglamak istiyor :mymeka:
aglamak icin dediginiz tüm sahneleri you tubede aradim seyrettim yay hastamiyim ben ya :mymeka:

aslinda cok aglarim filmlere ama en son hatirladigim ve cok agladigim hatirla sevgilinin bazi bolumleri ve yaprak dokumunde gecen sezon final bolumu.

yaprak dökümünde fikretin trene binip adapazrına giderken babasıyla vedalaşmasında hıçkıra hıçkıra ağladım şimdi bile ağlıyorum. (kendim aklıma gelmişti o an)

bende çok ağladım o sahnede ya hemde hıçkıra hıçkıra senağlama bide ben de babama çok düşkünüm senağlama

vallahi moralim bozuksa izledigim herseye aglarim......
ama bi ara operasyon zamani her haberleri izledigimde askelere agliyodum hele o diyarbakirda patlayan bombada dersaneden kizina lamaya gelen baba olmustu kizi-babam keske ben olseydim- diye agliyodu ....icim yanmisti a.s.

Yaaa menekşe ile halil dizisini izleyen varmı bilmiyom..
orada ilk bölümde menekşe mustafa ile evleniyorduda düğüne halil geldi pastayı getirdi arkasını dönüp menekşeyle gözgöze geldigi duvarlara kendini vurarak ağladı an kendimi tutamadım ve ilk defa bir filimde ağladımmmmm :'''''(((((((((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…