Hangi Diyetle kac kilo verdiniz?

S_A

E.Z
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
3.240
273
32
Merhaba arkadaslar,

Bu diyet bölümündeki diyet listelerinden birine bakinca insanin basi agiriyor. Cünkü biliyorum cogumuzun aslinda görmek istedigi "bu diyeti biri uygulamismi kac kilo vermis ve nasil uygulamis?" sorusu degilmi?

Fakat Diyet listesinin basliginda cok mesaj var ve dolayisiyla sohbet gibi olmus.

Ben buraya bir baslik aciyorum.En Büyük KK

sohbet Etmek bintane yer var bu konuyla alakali...:KK34:

Bu basligin tek önemi su: Sadece diyetin adini ve deneyimimizi yaziyoruz ve tabiiki verdigimiz kiloyu yazalim.

Bir üyeye sorumuz varsa bunu buradan yazmayalim. Burasi gercekten sonucu görmek isteyen kendine yeni bir diyet arayisinda olan arkadaslarimiza yardimci olsun. :KK8::KK8::KK8:

Ben baslayayim..

Uyguladigim diyet: dukan diyeti
84 kiloydum dukan ile 75 e kadar düstüm.

Simdi dukan diyeti yapamiyorum ve Baska bir diyet arayisindayim.

Dukan diyetinin kitabini aldim okudum uyguladim. Elbette kacamaklarim olmustur ama dukan diyeti gercekten uyulmasi zor ama sonucu güzel bir diyet.

canım cok iyi düşünmüşsün gerçekten bende sayayım hemen

isveç diyeti ile 10 günde 4.5 kilo verdim
lahana corbası diyeti ile 2 haftada 6 kilo verdim
elma diyeti 2 hafta kadar yaptım 3 kilo verdim
5 günde 5 kilo diyeti ile 3 kilo verdim
suan gene isveç yapıyorum bitince bildiririm bugün 2. günüm

Çooookk faydalı bi topic olmus buu. Kızlar bende sayayım

Çorba diyetiyle (epey sağlıksız) 6 kilo verdim, 2sini geri aldım bırakınca

Dukan diyetini denedim atak evresinde 2 kg verdim ama devam ettiremedim çok yorgun düştüm
2 gün pirinç lapası diyeti yaparak 1 kg verdim

Son aylarda da
5 günde 5 kg diyeti yaptım (7gün yaptım ama ben) 5 kg verdim

Şimdide isveçe başladım işteee... Onunda sonuçlarını yazarım

Cevaplar icin tesekkür ederim..

Ee yokmu daha baska deneyimi olan?

Kız kardeşim (17 yaşında) 2 ayda 83ten 62 ye düştü boyu da 1.70. elma diyetiyle... :)

Maydanoz dereotu nane tümce saplarıyla yıkanıp hazırlanır. salatalık ve bir limonun tamamı dilimledim. yeşilliklerin hepsi tutam olarak limon salatalığımda dilimledim 3 litre suya koyup bir gün buzdolabında bekleyip ertesi gün suyunu içtim gün boyu bitirdim. Her gün taze hazırladım.

10 gün yürüyüş yanı sıra bu içeceği uygulamıştım 2,5 kilo vermiştim.

X