Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
66 kredim var 192 ye tamamlanacak yeni kayıt yaptırdım ilk defa başlıyacağım yani...hangi dersleri seçmeliyim,kredi puanına göremi yoksa dil ve anlatımı geriye bırakmamak için dil ve anlatımın tamamınımı seçmeliyim?
dil anlatımı vermeden mezun olamıyosun cnm dil anlatımın hepsini seç ve ortak olan dersleri seç seçmelileri seçme ve dil anlatımdan kalsanda muaf olamıyosun diğer derslerden 3 kere kalınca muaf oluyosun
66 kredim var 192 ye tamamlanacak yeni kayıt yaptırdım ilk defa başlıyacağım yani...hangi dersleri seçmeliyim,kredi puanına göremi yoksa dil ve anlatımı geriye bırakmamak için dil ve anlatımın tamamınımı seçmeliyim?
kesinlikle ortaklara önem verin
seçmeli dersleri krediniz dolmassa en son alın
dilanlatım çok önemli o geçilmesse mezun olunamıyor maalesef muaf ta olamıyosunuz yani mecbur dil anlatımı vermek zorundasınız