• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangi dergi kalıbı?

New_Day

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
188
2
118
İzmir
arkadaşlar ben dikiş için her ay burda dergisi alıyorum.Başka dikiş kalıbı veren dergiler varmı? veya başka kaynaklar.Öneride bulunursanız sevinirim :)

bir de güler erkan'ın kalıpları var genelde gazeteler veriyor ama mutlaka kitapları ve ya dergileri vardır.araştırırsanız kitapçılardan belki bulabilirsiniz.

bir de güler erkan'ın kalıpları var genelde gazeteler veriyor ama mutlaka kitapları ve ya dergileri vardır.araştırırsanız kitapçılardan belki bulabilirsiniz.
ben bunu unutmuştum:17: bana eski geliyor o kalıplar o yüzden aklımdan çıkmış.

evet aslında temel kalıplar aynı ama model uydulamaları eski.kalıptan bbiraz anlayan biri için aslında modelleri değiştirmek zor olmaz.bir de liselerde ve üniversitelerde okutulan kalıp kitapları var ama kalıbı kendin çiziyorsun sanırım dergiden aktarmak gibi kolay olmaz.

Ah ah bende istiyorum bu işi öğrenmek Dışarı satış yapmak yada işe girmek gibi bi amaçla değil ama Kendim dikip kendim giymek için :) Çok cici yazlık elbiseler görüyorum internette dolaşırken Onları dikebilmeyi Çok isterdim . Hayrına Kalıp Çıkaran Yokmu acaba :d böle basit ( görüntüsü basit gibi tabi ama kalıbını çıkarmak basit değildir sanırım Tecrübesi olan daha iyi anlar :) ) cici elbise resımlerını buraya koysak Kalıplarını Çıkarıp bizimle paylaşıcak bi hayır sever :d

keşke dediğin gibi olsa :34:ama basit bir kalıbı çıkartmak için bile iyi paralar istiyorlar .ama belki ücretli olarak istediğin kalıbı çıkartabilecek arkadaşlar vardır aramızda.zaten orjinal kalıp çıkartıp siteye koymak malesef mümkün değil ebatlar büyük

Bir site var, kalıp satın alabiliyorsun.

Sewing Patterns | Vogue Patterns

Onun dışında Türkiye^'de başka dergi yok. Burda güzel dergi ama kendini çok tekrarlıyor. Kıştan kışa yazdan yaza aynı kalıplara rastlayabilirsiniz.

Back