hangi deodorantları kullanıyorsunuz???

ben escada collectıon aldım dp den birde deodorantını aldım..ama deosu beni çok boğdu çünkü aynı parfümü kadar yoğun yapıyorlar aşırı ağır oluyo deo yu sade bile kullanmak yeterli neredeyse..

birde yıllardır lady speed stick kullanıyordum
geçen rexona roll on aldım ondanda müthiş memnunum hem kokuları hoş hemde tüm gün etkili

d p den deodorant aldım parfümümle aynı olsun diye..ama hiç memnun kalmadım..
bikere çok fazla ağır deodoranta göre, parfümle kapışır yani
birde çıkma yerini çok kötü yapmışlar, başlığını yani sıkarken yarı koku dışarı boşa akıyor kötü tasarlanmış..

ben nivea double effect mor düşlere bayılıyorum ilk çıktığından beri başka deodorant almadım vallaaa

bak canım bak en güzeli bu hiç de geçmiyo kokusu sabah bi sıkıyorum akşam eve geldiğimde bile ter kokmuyorum. mor düşleri al ama yeşil kapaklısı var bi de bahar çiçekleri diye ondan daha güzel mor düşler.
rexona falan hiç etki etmedi bende en güzeli niveanın mor düşler bana kalırsa.çok memnunum

ya aslında ben öyle çok fazla terlemiyorum sadece daha iyi hissetmek için kullanıyorum.. bide kokusu hafif olanları tercih ediyorum çünkü benim için parfüm kokumun daha baskın olması gerekiyor eğer parfüm sıkmıyorsam deodorantım yada stick im yoğun olabilir sade onu kullandıysam ama parfüm hep kullandığım için deo daha hafif olsun istiyorum..

ben de öyleyim pek terlemem yaşım nedeniyle sanırım ya da vücudumun yapısı da olabilir 18 yaşındayım ama kendimi rahat hissetmek için mutlaka ama mutlaka sıkarım.asla rahat edemem yoksa.güzel bir kokusu var parfüm gibi de değil ve bluzlarda iz bırakmıyor bence en önemli özelliği de o.pudralı ama bluzlarda iz bırakmıyo.avonun rollonları falan ne biçim boyuyodu bluzleri öyle... yıkasan bile çıkmayan cinsten!

avonun hiçbirşeyini beğenmiyorummm... zaten sağlık bakanlığından onayıda yokmuş..

rexona nın bi pembe kırmızı karığı bi rengi vardı kapağı o renkti doğrusu onun ne nefis bi kokusu varyaaa işte onun parfümü olmalı
o deodoranta bayılıyorummmm

kızlar bazı kozmetikçilerde deodorantlar var ama yine bilinen kokuların benzerini yapmışlar..mesela ben ultraviolet almıştım heralde 3-4 şişe aldım bugüne kadar, sonra mesela hot coutıre var chanel chance var amor var burberry var ..şimdide biyerde daha gördüm daha büyük boyunu yapmışlar deodorant ve içinde ck euporia vardı ondan aldım.. harika kokuyo harikaaa

kızlar bu aldığım deodorant okadar kalıcıki parfüm niyetine bile kullanırsınız..süper kokuyo kalıcı ve kokusu belirgin geçen arkadaşım çok güzl kokuyor deodorantın dedi parfüm almayıp sırf bunu bile kullanırım yani.. deordoarant olduğu için hem daha büyük hem daha ucuzzz
euporia ve 212 almıştımmm, gidip diğerlerindende alacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…