Cilt Bakımı Ürünleri Hangi cilde? hangi Avon ürünü?...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
R

Representative

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Representative
Bayanlar, bana bu krem iyi gelmedi..... , hiç memnun kalmadım... bi dahamı asla ...cümleler hep yanlış cilde verilen yanlış ürünlerden kaynaklanmakta..yazın yardımcı olayım :)) sevgiler...:uhm:

slm.. 17 yaşındaym fondoten almayı dşünüyorum ama avonun hangi ürünü bana daha uygun olur?
buarada cildim karma ve bugday tenliyim

slm.. 17 yaşındaym fondoten almayı dşünüyorum ama avonun hangi ürünü bana daha uygun olur?
buarada cildim karma ve bugday tenliyim

merhaba canım,

Avonun colur trend ürünlerini tavsiye ederim sana...ayrıca Mayıs kataloğunda transparan renksiz fondöteni çıkıyor yeni bir ürün ...fondöten etkisi yaratıyor oda 10 saate kadar mat görünüm ..ama sana colour trend fondöteni tavsiye ederim..fawn yada honey sana uygundur...yaşın gereği bunları tavsiye ederim...

peki kapatıcılık özelliği ve dayanıklılığı nasıl?
şundan dolayı soruyorum mesela ben şuan fondöten kullanmıyorum goldenlady die bi markanın kapatıcısını tün yüzüme uygulayıp onun üstünede avonun pudrasını sürüyorum. erkek arkadaşımla buluştugumuzda mesela,başımı omzuna koyuyorum sora kafamı bi kaldırıorm bnm makyaj onun siyah montun üstünde :bbo:
1 saat falan geçiyo sora makyaj gtmeye başlıo. öle oluncada yüzüm garip oluo makyajın yarısı war yarısı yok fln..=/

ayrıca bu yeni çıkıcak olan ürün hakında da bilgi vereblrmsn?
renksz derken?
bnm yanak bölgem t bölgeme göre daha açık renk.. o ysden özellikle fondoten istiyorum..(tbi bide sivilce izleri war

.......

Son düzenleme:
avonun kullandıgım hiç bir ürününden dönüp 2. kez almadım
aldıklarımı da 3. kez kullanmışlıgım yoktur dersem başım ağrımaz

yalnızca lipglosslarına ve bi kaç parfümüne para verebilirim gibime geliyor
onun dısında hiç bi ürününü alıp kullanmam:CüvCüv:

far-parfüm-rimel-ruj harici ten e değen bütün ürünlerinden uzak durun

Bunlar cok koyu bugday tenliler icin.Hadi baska bir urun tavsiye et de arkadas da memnun kalsin! Biz de bir seyler "ogrenelim" mesela.

sanırım bu konuda tecrübeleriniz bayağı geniş, dilerseniz sizin 17 yaş için fondöten tavsiyelerinizi alalım...

far-parfüm-rimel-ruj harici ten e değen bütün ürünlerinden uzak durun

eminim Avon ürünlerini kullandınız hemde ten e değen ürünlerinden ve bi şekilde cildiniz hassas olduğu için yada yanlış ürünü kullandığınız için problem yaşadınız ... bence doğru ürün, doğru kişi ve doğru temsilci ...yoksa her ten e değen ürün hakkında eleştiri yapabiliriz. Ben cildi hassas hiçbir müşterime krem satmak için uğraşmam ...tecrübeyle anlatımlarda bulunurum ...ancak fondöten kullanılmadan kesinlikle anlaşılamayan bir ürün ..genellikle yaş ve ten durumuna göre ürün veririm...

Uzun zamandır Avon kataloğu incelemediğinizi düşünüyorum...tekrar yazmaktan bıkmıycam ..doğru ürün, doğru kişi ...sadece satmak için kandırıldığınız ürünler yüzünden genelleme yaparak karalamalarda bulunmamanızı öneririm...

Evet!Gogusumu gere gere kocaman bir "Evet".
Konuyu acan,sensin Representative.Iyi sanslar.Zevkle takip edeceyim.Yardima "kaydigini " hissettigimde gelirim. a.s.

yardıma ihtiyacım olduğunu sanmıyorum ben sadece sizinde görüşlerinizi alalım diyerek konuya devam etmek istedim büyük ihtimalle güzellik uzmanısınız bu kadar iddialı bir evet dediğinize göre...bu arada "-Yardima "kaydigini " hissettigimde gelirim" diye bir cümle Türkçe de yok.

.....

Son düzenleme:
Evet!Gogusumu gere gere kocaman bir "Evet".
Konuyu acan sensin, Representative.Iyi sanslar.Zevkle takip edeceyim.Yardima "kaydigini " hissettigimde gelirim. a.s.

Ayrıca mesajlarınızı okudum, yanılmamışım güzellik uzmanısınız ve herkese her konuda buradan bilgiler dağıtıyorsunuz...yaşadığınız ülkede böyle şeyler çok önemli değilmi? çünkü orada fakir yok..herkes her şeyi alabilecek kapasitede...neden bu konuda öneri getirmek yerine.... iyi şanslar!!!!, hadi bakalım!!!, yazda görelim!!!! gibi kinaye kelimeleri kullanıyorsunuz anlayamadım...ben ahkam kesmiyorum ben sadece Avon temsilcisiyim... bu ürünleri kullanan varsa onlara doğru tercih yapmaları konusunda uyarılarda önerilerde bulunurum...hepsi bu...

bende avonun cildime uygun olarak akne karşıtı ürünlerini denemiş biri olarak ne zaman yüzüme avon bişey sürsem çıban büyüklüğünde sivilceyle geri döndü. fondöten ve pudrası dahil. bence hiç iyi bir marka değil. make me wonder parfümü dışında birşeyine daha asla para vermeyi düşünmüyorum...

.....

Son düzenleme:

aynı zamanda avon temsilcisiyim canım 2004 yılından beri =))
sadece bana değil annem ablam kardeşim ve arkadaşlarım hiç birimizemi bi ürünü uymadı sence
özellikle kremlerini ben kullanmıyorum kimseyede tavsiye etmiyorum

Avon temsilcisi olupta bunları yazdığın için yorum yok diyorumyasakkelime

yardm etmek istemen çok gzl ama şöyle bir durum var.ben de avon temsilcisiyim .doğru ürün doğru kişi olayı doğru tabi de avonun da sanki milyonlarca serisi mi var?yani bir de üstlerinde sayfaların kocaman yazıyor yağlı cilt içindir ,kuru cilt içindir diye.kabul etmek lazım avonun cilt bakım ürünleri çoğu kişiye uymuyor.benim annem kullanıyor memnun,ama çoğu kişi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…