R
Representative
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Representative
slm.. 17 yaşındaym fondoten almayı dşünüyorum ama avonun hangi ürünü bana daha uygun olur?
buarada cildim karma ve bugday tenliyim
merhaba canım,
Avonun colur trend ürünlerini tavsiye ederim sana...ayrıca Mayıs kataloğunda transparan renksiz fondöteni çıkıyor yeni bir ürün ...fondöten etkisi yaratıyor oda 10 saate kadar mat görünüm ..ama sana colour trend fondöteni tavsiye ederim..fawn yada honey sana uygundur...yaşın gereği bunları tavsiye ederim...
Bunlar cok koyu bugday tenliler icin.Hadi baska bir urun tavsiye et de arkadas da memnun kalsin! Biz de bir seyler "ogrenelim" mesela.
far-parfüm-rimel-ruj harici ten e değen bütün ürünlerinden uzak durun
avonun kullandıgım hiç bir ürününden dönüp 2. kez almadım
aldıklarımı da 3. kez kullanmışlıgım yoktur dersem başım ağrımaz
yalnızca lipglosslarına ve bi kaç parfümüne para verebilirim gibime geliyor
onun dısında hiç bi ürününü alıp kullanmam:CüvCüv:
sanırım bu konuda tecrübeleriniz bayağı geniş, dilerseniz sizin 17 yaş için fondöten tavsiyelerinizi alalım...[/QUOTE
Evet!Gogusumu gere gere kocaman bir "Evet".
Konuyu acan,sensin Representative.Iyi sanslar.Zevkle takip edeceyim.Yardima "kaydigini " hissettigimde gelirim. a.s.
yardıma ihtiyacım olduğunu sanmıyorum ben sadece sizinde görüşlerinizi alalım diyerek konuya devam etmek istedim büyük ihtimalle güzellik uzmanısınız bu kadar iddialı bir evet dediğinize göre...bu arada "-Yardima "kaydigini " hissettigimde gelirim" diye bir cümle Türkçe de yok.
Evet!Gogusumu gere gere kocaman bir "Evet".
Konuyu acan sensin, Representative.Iyi sanslar.Zevkle takip edeceyim.Yardima "kaydigini " hissettigimde gelirim. a.s.
eminim Avon ürünlerini kullandınız hemde ten e değen ürünlerinden ve bi şekilde cildiniz hassas olduğu için yada yanlış ürünü kullandığınız için problem yaşadınız ... bence doğru ürün, doğru kişi ve doğru temsilci ...yoksa her ten e değen ürün hakkında eleştiri yapabiliriz. Ben cildi hassas hiçbir müşterime krem satmak için uğraşmam ...tecrübeyle anlatımlarda bulunurum ...ancak fondöten kullanılmadan kesinlikle anlaşılamayan bir ürün ..genellikle yaş ve ten durumuna göre ürün veririm...
aynı zamanda avon temsilcisiyim canım 2004 yılından beri =))
sadece bana değil annem ablam kardeşim ve arkadaşlarım hiç birimizemi bi ürünü uymadı sence
özellikle kremlerini ben kullanmıyorum kimseyede tavsiye etmiyorum