Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşım yeni evli toplasan 2 kere ancak yıkanmıştır ama aldığına çok pişman hem lekeli kalıyor hemde yıkandıkça eski gibi oluyor, sen bilirsin ama çok kullanışlı bir şey değil bu çay setleri, çok modern hemde çok uygun fiyatlı setler var, almadan önce bir kez daha düşün bence...
ben 2. daha çok beğendim ama kalitesi nasıldır bilmem
bıçağını kullanmıştık nehir in üstünde lekeler oluşmuştu hepsi aynımıdır tabiki bilemem.benimde aklımda vardı bu model..
Yardımlarınız için saolun bayanlar.Haklısınız 1.yi yakından inceldim beğenmedim hiç.bunlar nehirin.ablam yıllardır kullanıyor bu markanın çay setini ve çok memnun.Diğer markaların modellerini hiç beğenmedim.2 model arasında kaldım karar verip alıcam,daha iyi bir model bulan olursa paylaşırsa sevinirim...kaydirigubbakcemile3