hangi burberry

kızlar bende dolum parfümcüde başka parfüm alırken hem britt i hemde beat i denedim..ikisinide oldukça beğendim..britt daha yoğun biraz tatlımsı sanki böyle vanilyamsı kaldı ama tanıdık bi koku, ya çok kullanılıyo yada benzerleri çok var..ama beat çok farklı tam yazlık hafif ama değişik bi kokuydu..karar veremedim hangisini alıcama ama sanırım yaz için beat i tercih edicem..şuan calvin in euphoria aldım beğenmedimde aslında belki yaza ağır geldi bilmiyorum bide çok tanıdık bi koku, çok kullananı var sanırım farklı kokmuyo..artık ilk fırsatta beat den ufak boyundan alıp bi denicem :)

burberry brit sheer pempe kutuda olanı

KOKU AİLESİ
Ferah meyvemsi
ÜST NOTALAR
Ananas yaprakları, mandalina, üzüm, litchi, yuzu
ORTA NOTALAR
Pembe peony, Şeftali çiçeği, Nashi
ALT NOTALAR
Beyaz misk, Sarı ağaç
KİŞİLİĞİ
Her mevsim bahar hissi uyandıran ferah,canlı ve yumuşak bir parfümdür.

burberry london nasıldır arkadaslar 2 gün önce hepsiburadadan 30mllik sipariş verdim bikac güne elimde olcak hiç denemeden felan aldım inş pişman olmam classic alıcaktım ama onuda kullanmayan bayan kalmadı -tatlicadiarzu-

klasik en vaz geçilmez parfümlerimden biri. bana karameli hatırlatıyor,sanki ısırma istegi veriyor insanayerimseniben. ama weekend daha hafif, tam yazlık o da. ben ikisini de kullanıyorum.. çokkk memnunum:smiley-cool:

Ergenlik çağımda annemle babam weekend alırlardı bize en çok, o yüzden mi bilmem bana çocuk kokusu gibi gelir hep, ama classic benimle özdeşleşmiş bir kokudur.
Herkesde var terle karışıyo kötü kokuyo gibi yorumları şaşkınlıkla okudum :bbo:. Ya bahsedilen kokular orjinal değildir yada kullanan kişinin kendi kokusu o kadar kötüdür ki o yüzden öyle kokuyodur, classic'e laf söyletmem :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…