Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sizce hangisi daha güzel kokuyor?
Body yi tek geçerim :112:
Canım böyle hafif bir gül kokusu var içinde öyle baskın ağır bi gül kokusu değil zaten kalp notasıdır gül :) keslinlikle çok kalıcıdır kıyafetimden haftalarca çıkmaz benim ilk çıktığından beridir kullanırım burberry nin diğer kokuları çok tatlı çok ağır geliyo bana burberry kullanıcaksam tartışmasız bu body olur hem rahatsız edici değil hemde çok kalıcı kıyafette durdukça hoş bir kokuya dönüşür sonrasında kremsi, pudramsı bi koku bırakıyo geriye tam istediğim gibi :) şimdiye kadar kokladığım ve kullandığım hiç bir parfüme benzemiyo çok severim ben body yi :)body nin kokusunu tarif edebilir misin canım bir de kalıcı mı?
bunlardan birini almayı düşünüyorum yazılanları okuduğum kadarıyla en çok brit ve beat tercih ediliyor weekend ve classic in kokularını biliyorum sadece diğerleri hakkında fikrim yok yardımcı olur musunuz kızlar .s 22 yaşındayım ve sonbahara uygun bir koku olsun istiyorum...
tabıkı burbery clasıc....
burberry tabiiki çok iyi bir koku, tartışılmaz ama klasiği çok klasik değil mi?:))fakat aşırı kalıcı yani...ben hem çok ağır olmayan hem de etkileyici bir koku arıyorum.chanel fena değil ama chance'i çok hafif geliyor.burberry nin başka hangi parfümünü önerirsiniz, kullananlar yazabilir mi lütfen??
Canım böyle hafif bir gül kokusu var içinde öyle baskın ağır bi gül kokusu değil zaten kalp notasıdır gül :) keslinlikle çok kalıcıdır kıyafetimden haftalarca çıkmaz benim ilk çıktığından beridir kullanırım burberry nin diğer kokuları çok tatlı çok ağır geliyo bana burberry kullanıcaksam tartışmasız bu body olur hem rahatsız edici değil hemde çok kalıcı kıyafette durdukça hoş bir kokuya dönüşür sonrasında kremsi, pudramsı bi koku bırakıyo geriye tam istediğim gibi :) şimdiye kadar kokladığım ve kullandığım hiç bir parfüme benzemiyo çok severim ben body yi :)