• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi boyanın küllü rengi daha iyi?

Neslisah07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
50
0
46
İstanbul
Kızlar hangi marka boyanın küllü tonları daha iyidir.profosyonel marka da olabilir, yeşillenme yapmadan iyi sonuç veren boya... Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim....

açma , oryel, ya da rofle üzerine deneyeceksen hepsi yeşerme yapıyo deneyimlerime göre. Diğer türlüyse o şekilde denemedim hiç. İgoranın küllülerini yine de daha cok begeniyorum ama. Bir kere tek düzgün olmustu. Sonra boyaya boyaya hepsi yeşeriyo. Direk doğal tona boya bence içinde küllü yansıma vardır doğalların zaten.

Yeşermeden kurtuluş yok yani :)))) igoranin boyaları iyi oluyor mu renk tutturma konusunda, ben genelde loreal tercih ediyorum da...

evet güzel ben beğeniyorum. Ya majirel ya da igora alırım ben. Majirel çok daha iyi aslında ama koyu tutuyor renkler sanki. Katoloğundaki gibi olmuyor o nedenle igorayı daha cok tercih ediyorum.

Bir daha boyadigimda igora denicem ben o kadar kullu renklere boyuyorum yeşerme olsa bile sevinicem o derece yani ama hep kızılla turuncu arası bir renk oluyo hiç kulluluk yok üç sefer üst üste boyadım ama hiç kullu değil koleston üstüne majirel üstüne nevacolor boyadım acaba farklı markalar olduğu içinmidir....

ben bir şey danışmak istiyorum. saçlarımda daha önceki boyalardan kalan turuncu kızıl yansımalar vardı beni çok rahatsız ettiği için kuaförüme danıştım o da röfle yaparak bunların görünümünü hafifletebilirz dedi, çok az yaptırdım uçlara doğru çok da beğendim ama turunculuklar hala çok belli, burdan gördüğüm kadarıyla igora 0.22 turunculuk azaltıyorumuş. onunla beraber igora 8.1 ve 7.1 i karıştırarak, küllü açık kumral elde edebilir miyim, çok küllü olup yeşerme yapar mı? hiç emin olamadım.. teşekkür ederim şimdiden..

Back