- Konu Sahibi simgemerve
tm2 de 56 bindeyim tm1 67. sizce nereleri yazabilirim yardımcı olacak biri var mı iktisat işletme kamu .. iş bulma açısından..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kılavuza bi baktım da sıralaman gayet iyi izmir-istanbul-ankara gibi yerlerde kamu yönetimi tutuyo tebrik ederim
tm2 de 56 bindeyim tm1 67. sizce nereleri yazabilirim yardımcı olacak biri var mı iktisat işletme kamu .. iş bulma açısından..
canım bence işletme, iktisatı falan boşver.
sağlıkla ilgili bölümlerin önü çok daha açık.
sağlık yönetimi, sağlık idaresi, sağlık kurumları yöneticiliği nasıldır bilgisi olan var mı
sağlık bölümlerinin önünü her zaman daha açık derler..ama sen bu üçü arasından bir seçim yapacaksan kamu yönetimi derim iş alanı gerçekten çok geniş :) ben uluslararası ilişkiler bölümünde okuyorum 2.sınıfım ama dondurucam ve 2013 yine YGS ye giricem ingilizce öğretmenliği için..babamın isteğiyle bu bölüme yazıldım şimdide kendi isteğimi gerçekleştiricem Allahın izniyle :) gerçi uluslararası ilişkiler bölümüde eğlenceli ve güzel bir bölüm ama hayalim ingilizce öğretmenliği :)
hala tam listemi oluşturamadım kararsızlık çok kötü sana şimdiden başarılar :)
teşekkür ederim canım :) sağlık bölümlerinede bir göz at derim..ama tabi en çok istediğin bölüm ve şehirleri ilk sıraya yaz mesela kafanda en çok istediğin , bu olmazsa bu olur dediğin 3 meslek vardır..onları önce şöyle bir yerleştir sonra istemediklerine(yani tutma şansı çok az olan bölümlere) geç :)