- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Sivilceler için hormon testi yaptırmak istiyorum yani buna sebep olan da erkeklik ve kadınlık hormonlarıymış testosteron vs. Bunlara hangi bölüm bakar hangi bölüme gitmeliyim? Dermatoloji mi kadın doğum mu iç hastalıkları mı?
Problemin hormonlarla alakali oldugunu dusunuyorsamiz hormonlarla ilgilenen bolum endokrinolojiSivilceler için hormon testi yaptırmak istiyorum yani buna sebep olan da erkeklik ve kadınlık hormonlarıymış testosteron vs. Bunlara hangi bölüm bakar hangi bölüme gitmeliyim? Dermatoloji mi kadın doğum mu iç hastalıkları mı?
Kadın doğum bakıyorda sivilce ile hormon bağlantısı onu anlayamadım . Siz dr gittiniz mi o mu yönlendirdi sizi hormonlardan diye ?
İç hastalıkları bakmaz mı?Kadin dogum bakiyor.
Sorduğum soruya yine farklı cevaplar geliyo yine kafam karışık. Adet döneminde olup olmamak fark eder mi? Emn msnz bir deKadin dogum bakiyor.
Evet ama kadın doğum A git diyen oldu bi de problem sivilce olunca iyice kafam karıştı hangi bölüme gideceğim konusundaProblemin hormonlarla alakali oldugunu dusunuyorsamiz hormonlarla ilgilenen bolum endokrinoloji
Evet ama kadın doğum A git diyen oldu bi de problem sivilce olunca iyice kafam karıştı hangi bölüme gideceğim konusunda
Sorduğum soruya yine farklı cevaplar geliyo yine kafam karışık. Adet döneminde olup olmamak fark eder mi? Emn msnz bir de
Genelde kist varmi yokmu diye ultrason cdkiliyor ve doktorlar genelde adetin 3.gunu gelmenizi soyluyorlarÖnce dermatoloğa gidiyorsunuz. Aşırı tüylenme/geçmeyen sivilceniz yani şüpheli hormonal durumunuz varsa onlar da hormon testi için genelde kadın doğuma yönlendiriyor. Test için bilgim yok regl iken yapılır/yapılmaz, teste göre değişir ne zaman gelmeniz gerektiğini doktor söyler. Önce dermatolıjiye gidin en iyisi, onlar da ilgili bölüme yönlendirsinler.
ilk dermotoloji veya iç hastalıkları yani dahiliye- onlar seni eger aksi birşey varsa endokrine sevk eder.Sivilceler için hormon testi yaptırmak istiyorum yani buna sebep olan da erkeklik ve kadınlık hormonlarıymış testosteron vs. Bunlara hangi bölüm bakar hangi bölüme gitmeliyim? Dermatoloji mi kadın doğum mu iç hastalıkları mı?
Önce dermatolojiye gidin.
Detaylı test yapıp neden olduğunu bulsun. Ondan sonra gerekiyosa yönlendirir.
Organlarla alakalı bişeyse karaciğer böbrekler gibi dahiliyeyle birlikte tedavi ederler.
Hormonlarla alakalıysa kadın doğumada gönderir.
Adetin 3. günü demişler ama onu beklemenize gerek yok sabah hiçbirşey yiyip içmeden gidin kafi.
Testesteron yüksekse herzaman yüksek çıkar ki oysa sebep tepelerden yoğun şekilde saç dökülmeniz çenede bıyıkta yoğun kıllanmanız olması gerekir
Kıllanma yok. Saç dökülmesi de yok. Sadece bol bol sivilce var yüzde göğüs arasında saçlarımın içi ve popomda
Yüz hariç hepsi hava almayan yerler belkide sivilce bile değil.
Yarın sabah erkenden git belki teste bile gerek kalmaz başka bişeydir.
Ege Üniversitesi hastanesinden almaya çalışıyorum evime yakın orası var ama saat 8 de sistem açılıyor ve bi dakika sonra doluyor bir türlü alamıyorum.. Bn şuan yine dolduğu için endokrinolojiden aldım.
İnş boşa gitmem endokrinoloji de bakar gitmişken kilo ile ilgili şeylere de baktrcam
Kilo fazla mı ? İyi olur ozaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?