Bebek Beslenmesi hangi biberon maması

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aylinfatih

Allahım seni korusun.....
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
63
0
86
İstanbul
oğlum biberonla sadece benim sütümü içiyor, başka ne koysam almıyor ağlıyor. kaşıkla doyacak kadar da yemiyyor zaten, yeni yeni bazı şeyleri kabul etti. arkadaşlar, hangi biberon mamasını biberonla içer acaba anne sütüne tat olarak en yakını hangisidir acaba? bu arada hala beni emiyo, bari geceleri ve de sabahları babannesinde emse yeter. şimdiden teşekkürler....

çok teşekkür ederim arkadaşım. peki kaç numara olanını almalıyım oğlumun yedinci ayı yeni bitti? tam olarak adını yazabilir misin? hiç almadım da ben bi bilgim yok

selam canım benimde sütüm az ve mama takviyesi ve meyve püresi veriyorum ben aptamil kabız yaptı benim kızımı bebelac veriyorum ben severek içiyor 4 saatte bir veriyorum ama seninki büyük tabi sen 2 numarasını alacaksın ben memnun kaldım inşallah sende kalırsın

ben de bugün bebelac aldım, mümkünü yok almadı ağzına. aptamil almıycam içse bunu da içer. benim sütümü bile zor almış biberondan bugün. sanırım biberondan tiksindi, ek gıda da almıyor alsa da iki kaşığı geçmiyor.ya da bana tepki olarak yapıyor. onu sabahın köründe sıcak yatağından kaldırıp uykusunu bölüp bırakıp gidiyorum diye(( aklıma herşey geliyor, heee bir de diş çıkarıyor da olabilirmiş bu yememenin sebebi...

bebeklerde hassas bir damak tadı var sanırım..oğlum aopamil içmedi,bebelac içmedi,sma aldım itirazsız içti..çevrende kullanan birileri varsa bir ölçek yap dene..benim gibi alıp alıp çöpe atma resmen tad seçiyorlar yaa..çok ilginç..bana kalsa hepsi birbirinin aynısı..

Tek mama deneyip hemen karar verme bence. Ben bebeğime tüm markaları denedim genelde hep çöp oldu ama.. Benim oğlumda formül sütleri sevmiyordu bende kaşık mamasının içine koyup yediriyordum öyle yiyordu denemeni tavsiye ederim mutlaka. Birde milumanın milumilini dene istersen tadı diğer formül sütlere göre daha güzel belki onu içer

bir kaç kere denedim ama içmedi. ben de bebe bisküvili süt yaptım biberonuna onu gece içti. dün gece de pirinç unlu mama yaptım onu da içti. aslında benim sütüm var Allaha şükür de sağmaya anca bir biberon çıkıyo. maksat aç kalmasın :))) bi de noolur nolmaz di mi elektrik kesik olur sağamam. ek gıdaya gelince anca yoğurt, gerçi bu sabah yumurta sarısı ve labneyi aekmeğe batıra batıra verdim ağzına yedi çok şükür. teşekkür ederim buket.

kaşık mamalarından aldım ben de ama ne mümkün kokusunu mu duyuyor nedir, anında kafa dönüyor. en azından bazı şeyleri denemek için ağzını açıyor ama ona gelince uzaktan kafa çeviriliyor. evet haklısın sanırım hepsi çöp olacak, itiraf edeyim tatları çok çirkin bu mamaların yaaa. sanırım ben bu kutulardan başka almam neden dersen, zaten deneme amaçlı almıştım, hiç bişey yemiyor die belki bunları sever dedim. şimdi az az bişeyler yesin evdekilerden, napiyim. azar azar sofra yemeklerine başlıcam zaten. sana da teşekkür ederim zeyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…