• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi hangi bez..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar ben şuan prima kulllanıyorum ama çok memnun değilim sizce en iyi bez hangisi??

ilk primapremium care aldım kullandım sonra huggies huggiesden daha memnunum bitsin molfixi de deneyeceğim bakalım..

kızlar, kakayı sırtından çıkarmayan bir bez var mı???????

ilk doğduğunda prima premium care kullandım, sonra buraya gelince bulamadım:(

aktif bebe ye geçiş yaptım mecburen ama hem kaba duruyor, arada torba varmış gibi, hem de kakası sırtından çıkıyor hemen..hakkını vereyim, sabaha kadar da kalsa çiş sızdırmıyor da kuru da tutuyor ama kaka yüzünden kafayı yiyeceğim.

can bebe deneyeyim dedim. Allahtan elimde aktif bebe varken denemişim..kakayı o sa hemen çıkarıyor yandan, sırtttan..hem de o kadar kuru olmuyor popomuz:(

deterjanım dalan roxy matik.. eskiden kakayı 4 derecede çıkarırdı, şimdi çıkarmıyor. önce 6 derecede omoyla yıkıyorum sonra dalan roxyle ..

bana gerçekten kaka sızdırmayan bez ve badilerden kaka çıkaracak bebek deterjanı markası verebilir misiniz?

kızlar, kakayı sırtından çıkarmayan bir bez var mı???????

ilk doğduğunda prima premium care kullandım, sonra buraya gelince bulamadım:(

aktif bebe ye geçiş yaptım mecburen ama hem kaba duruyor, arada torba varmış gibi, hem de kakası sırtından çıkıyor hemen..hakkını vereyim, sabaha kadar da kalsa çiş sızdırmıyor da kuru da tutuyor ama kaka yüzünden kafayı yiyeceğim.

can bebe deneyeyim dedim. Allahtan elimde aktif bebe varken denemişim..kakayı o sa hemen çıkarıyor yandan, sırtttan..hem de o kadar kuru olmuyor popomuz:(

deterjanım dalan roxy matik.. eskiden kakayı 4 derecede çıkarırdı, şimdi çıkarmıyor. önce 6 derecede omoyla yıkıyorum sonra dalan roxyle ..

bana gerçekten kaka sızdırmayan bez ve badilerden kaka çıkaracak bebek deterjanı markası verebilir misiniz?

aynen bizim de kaka sırtımıza kadar geçiyor..ben de hemen suya islıyorum 1 gün bekletiyorum suda sonra makinede yıkıyorum öyle geçiyor..ben de dalinin deterjanını kullanıyorum..ama denediğim bezlerden en iyisi prima premiumcare..

ben de gece ve dışarı çıkacağımız zaman prima pampers kullanıyorum oğluma. çünkü tüm markaları denedim, ve hepsi de sızdırma yapıyor, belki de benim oğlan çok çiş yaptığı içindir bilemiyorum, öte yandan da prima çok pahalı oyüzden çareyi farklı zamanlarda farklı bez kullanmakta buldum.

kakanın sırttan çıkması bezle çok alakalı değil sanırım
biz de prima ve molfix kullandık ama çıkıyor işte her halukarda
benim kızım da çok yaptığı için sürekli çıkıyor
bez yıkamıyoruz güya ama kakalı kıyafetleri akıtmak ondan aşağı değil
akıtmadan da dediğiniz gibi makinada çıkmıyor

kakanın sırttan çıkması bezle çok alakalı değil sanırım
biz de prima ve molfix kullandık ama çıkıyor işte her halukarda
benim kızım da çok yaptığı için sürekli çıkıyor
bez yıkamıyoruz güya ama kakalı kıyafetleri akıtmak ondan aşağı değil
akıtmadan da dediğiniz gibi makinada çıkmıyor
bezle alakalı biraz.esnek bantlı bezlerde bu durum pek olmuyor.bir de bezi bağlarken bel kısmını epey yukarı çekecek şekilde önden cırtcırtını kapatınca biraz daha farkediyor.ben canbebe kullanıyorum.

bezle alakalı biraz.esnek bantlı bezlerde bu durum pek olmuyor.bir de bezi bağlarken bel kısmını epey yukarı çekecek şekilde önden cırtcırtını kapatınca biraz daha farkediyor.ben canbebe kullanıyorum.

denemek için canbebe eko paket aldım. hani ıslak mendil hediye olandan..ama memnun kalmadım.sen hangisini kullanıyorsun?

ben de gece ve dışarı çıkacağımız zaman prima pampers kullanıyorum oğluma. çünkü tüm markaları denedim, ve hepsi de sızdırma yapıyor, belki de benim oğlan çok çiş yaptığı içindir bilemiyorum, öte yandan da prima çok pahalı oyüzden çareyi farklı zamanlarda farklı bez kullanmakta buldum.

cnm sen aralık 2011 anneleri topiğinden misin?

bez konusunda kararsızdım ıyı oldu bunu görmem :) tecrubelı annelerden tecrube alıyorum... molfix yenıdoganı denemek istiyorum göbek bagı için sizce nasıl olurkı deneyeyım mı elimde denemek için 8li prima ve canbebe var hedıye geldı bu markalardan.. onlarıda denemek istiyorum

arkadaşlar 2 senedir prima kullanan bir anne olarak kesinlikle YENİlenen can bebeyi şiddetle tavsiye ediyorum.geçen gün kızımı anneme bıraktım 4 günlüğüne bezi bitince annemde fiyatı uygun diye can bebe almış.ipincecik emici süper.çok memnun kaldım bitince kesin ondan alıcam yine.primanın yarı fiyatına hemde...ama yenilenen canbebe...

bende bezden kaka taşması konusunda dertliyim.
oğlum 17 aylık doğduğundan beri değişik bezler denedim ama hepsinde mutlaka sırtından taştı.
yaptığı kaka cıvıksa ve çoksa ya sırtından ya bacaklarından taşıyor.
birde lekenin çıkmaması da ayrı bir dertt elimde çitiliyorum beyaz sabunla.
sonra su kaynatıyorum dalan toz deterjanı çamaşırın üzerine serpip kaynar suyu döküyorum. sabah kadar bekliyor.
bazen çıkmıyor bazen çıkıyor.
tabi bunu beyazlarda yapıyorum. renklileri sıcak suda bekletiyorum.
beli lastiklide denedim fayda etmedi.
tek bir önlem kakasını yapar yapmaz anında gidip altını değiştiriyorum.
bazen taşmaya ramak kala kurtarıyorum.
kullandığım bezlere gelince:
prima primium care 4 numaraya kadar kullandım.
4 numaradan sonra aktif bebek kullanıyorum. popomuzu pişik yapmayan tek bez.
molfix pişik yapıyor
can bebe hiç menun kalmadım çişi sızdırıyor
huggies güzel ama yan bantı esnek olmadığı için sevmedim.
bel ve yan bantı esnek olan var ama her markette bulunmuyor.
jenywilly 5 numarasını gece kullanıyorum sadece. bazen gece kaka yapıyor.
pek taşma yaşamadım. ama bacak arası kalın olduğu için ve pişik yaptığı için sadece gece kullanıyorum.

bez konusunda kararsızdım ıyı oldu bunu görmem :) tecrubelı annelerden tecrube alıyorum... molfix yenıdoganı denemek istiyorum göbek bagı için sizce nasıl olurkı deneyeyım mı elimde denemek için 8li prima ve canbebe var hedıye geldı bu markalardan.. onlarıda denemek istiyorum

Ben de molfixle baslamistim.

bende tüm markaları denedim canbebe ve biminki hariç.
evybaby yi çok beğendim primadanda çok ama çiş kaçırıyor
haggies organik pamukluyu hiç beğenmedim hem çiş kaçırdı hem yan bantları dar ve genel olarak çok sert
molfix ise tam bir muşamba haşır haşır ama kaka veya çiş kaçırmadı pişik yapmadı
primanın kuru ve hesaplı ,uyu ve oyna,premium care ve aktif bebek olanını kullandım..4 çeşidide güzeldi ama son 4 aydır aktif bebekten başka bişey kullanmadık hiç pişik yapmıyor ama bugünlerde sanki bacak aralarını sıkmaya başladı üstelik 8 aylık bebeğe 4 no kullanıyorum ..
son olarak sırf merağıma canbebenin yenilenini övüyorlar denemek istiyorum hatta bugün alabilirim ama yenilenini nasıl alıycamki?
birde merağım için :) biminkini kullanıcam bigün :)
ıslak mendilde uni baby yenidoğan kullanıyorum hala çok memnunum..

Back