- 11 Ocak 2009
- 6.181
- 105
- 688
- 39
arkadaşlar ben şuan prima kulllanıyorum ama çok memnun değilim sizce en iyi bez hangisi??
ilk primapremium care aldım kullandım sonra huggies huggiesden daha memnunum bitsin molfixi de deneyeceğim bakalım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben şuan prima kulllanıyorum ama çok memnun değilim sizce en iyi bez hangisi??
kızlar, kakayı sırtından çıkarmayan bir bez var mı???????
ilk doğduğunda prima premium care kullandım, sonra buraya gelince bulamadım
aktif bebe ye geçiş yaptım mecburen ama hem kaba duruyor, arada torba varmış gibi, hem de kakası sırtından çıkıyor hemen..hakkını vereyim, sabaha kadar da kalsa çiş sızdırmıyor da kuru da tutuyor ama kaka yüzünden kafayı yiyeceğim.
can bebe deneyeyim dedim. Allahtan elimde aktif bebe varken denemişim..kakayı o sa hemen çıkarıyor yandan, sırtttan..hem de o kadar kuru olmuyor popomuz
deterjanım dalan roxy matik.. eskiden kakayı 4 derecede çıkarırdı, şimdi çıkarmıyor. önce 6 derecede omoyla yıkıyorum sonra dalan roxyle ..
bana gerçekten kaka sızdırmayan bez ve badilerden kaka çıkaracak bebek deterjanı markası verebilir misiniz?
bezle alakalı biraz.esnek bantlı bezlerde bu durum pek olmuyor.bir de bezi bağlarken bel kısmını epey yukarı çekecek şekilde önden cırtcırtını kapatınca biraz daha farkediyor.ben canbebe kullanıyorum.kakanın sırttan çıkması bezle çok alakalı değil sanırım
biz de prima ve molfix kullandık ama çıkıyor işte her halukarda
benim kızım da çok yaptığı için sürekli çıkıyor
bez yıkamıyoruz güya ama kakalı kıyafetleri akıtmak ondan aşağı değil
akıtmadan da dediğiniz gibi makinada çıkmıyor
bezle alakalı biraz.esnek bantlı bezlerde bu durum pek olmuyor.bir de bezi bağlarken bel kısmını epey yukarı çekecek şekilde önden cırtcırtını kapatınca biraz daha farkediyor.ben canbebe kullanıyorum.
ben de gece ve dışarı çıkacağımız zaman prima pampers kullanıyorum oğluma. çünkü tüm markaları denedim, ve hepsi de sızdırma yapıyor, belki de benim oğlan çok çiş yaptığı içindir bilemiyorum, öte yandan da prima çok pahalı oyüzden çareyi farklı zamanlarda farklı bez kullanmakta buldum.
ComfortDry kullanıyorum ve hiç belden sızdırmadı.denemek için canbebe eko paket aldım. hani ıslak mendil hediye olandan..ama memnun kalmadım.sen hangisini kullanıyorsun?
bez konusunda kararsızdım ıyı oldu bunu görmem :) tecrubelı annelerden tecrube alıyorum... molfix yenıdoganı denemek istiyorum göbek bagı için sizce nasıl olurkı deneyeyım mı elimde denemek için 8li prima ve canbebe var hedıye geldı bu markalardan.. onlarıda denemek istiyorum