• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi hangi bez..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ahcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
115
3
46
Batman
arkadaşlar ben şuan prima kulllanıyorum ama çok memnun değilim sizce en iyi bez hangisi??

ben molfix kullanıyordum 2. yede mlfix kullancam. prima hem pahalı hemde bi koku oluyoya çiş yapınca ondan dolayı kullanmadım.ama canbebe yi yabancılar almıştı beki oda ii olmuştur

evet hakılsın bir de çok sıkıyor iz yapıyor..işte ben de ne kullacağımı bilmiyorum diğerleri hakkında hiç fikrim yok..

biz prima kullanıyoruz cokda memnunuz. molfix deneyim dedim pişik yaptı hemen.

Ben de prima kullanıyorum oğluma ve çok da memnunum.Huggies denemiştim bir kere ama hiç memnun kalmadım.

ben evy baby,molfix,canbebe,huggıes denedim,evy baby kremli çok güzeldi ama 4 numarasını bulamadığımız için huggıes kullanıyoruz,molfixte çok iyiydi

Merhaba ben ogluna dogdugundan beri prima kullaniyorum suan 18aylik cok cok memnunum birkeresinden molfix kullanmistim ve pisik yapti kesinlikle prima tavsiye ediyorum iyi aksamlar:))

Ben prima premium kullanlıyorum. Normal primalardan daha kaliteli. Sabaha kadar bebeğim çiş yapıyor ama hala altı kupkuru.

huggies organik pamuklu kullanıyorum kızım doğduğundan beri, huggiesin diğer bezlerini deneyip karar vermeyin önce organik pamuklu alın pişman olmazsınız..

prima nın normal bezini bende beğenmiyorum ama prima premium care güzel. özellikle geceleri onu kullanıyorum.

Ben ilk Huggies ile başladım ama sızdırdı hep..Sonra Molfix kullandım, Huggies kadar olmasa da o da sızdırdı..Sonra Prima premium care kullandım uzun bir süre..Ondan çok memnun kaldım..Şimdiyse prima aktif bebek kullanıyorum, çok rahat hareket imkanı veriyor bebeğe..Bence ya premium care ya da aktif bebek kısacası:21:

Ben prima aktif bebek ,premium care ,normali hepsini kullandım.pek memnun kalmadım.inanilmaz çiş kokusu veriyor dışarı .molfix kullanıyorum ,prima kadar yumuşak değil ama genel olarak memnunum.ikisi de pişik yapmadı demir'e..

benim oğlum ilk doğduğunda prima kullamıştım..ama tenine uygun gelmedi pişik yaptı..daha sonra huggs kullandım..ancak kaba duruyodu..en son molfixte karar kıldım..esnekliği ve inceliği güzeldi....:31:

ben de şuan prima kullanıyorum ama kızımın bacaklarından iz oluştu sıkıyor mu acaba anlayamadım
baya da büyük gibi görünüyor
kızım 5 kilo 2 numara kullanıyoruz

kesinlikle huggies tavsiye ederim,organik pamukluyla başladık,kızım 4 aylık oldu şimdi normal huggiesleri kullanıyoruz çok memnunum,kızım doğdugunda prima iyi diye almıştık ama hem kızarrtı hemde sızdırıyodu,hiç memnun kalmadım primadan,ıslak mendil olarakda kesinlikle huggies tavsiye ederim,2 aylık olana kadar ılık su ve pamukla temizledim ondan sonra huggiesle temizlemeye başladım hiç kızarıklık olmadı

bende tüm çeşitleri denemiş olrak diyebilirimki ;
prima iyi ama pahalı
evybaby kremli ama bel kısmı esnek değil çocuk rahatsız oluyor.
molfix pişik yaptı
huggies iyi ama oda pahalı
canbebe eski şeklini kullandığımda sızma yaptı dün yenilenmişinden aldım korkarak ama gayet iyi çıktı.hem sıkma izi yok hem sızdırmıyo hemde ekonomik

2 yasında oglum prima kullanyoruum ama memnun deilim sabahları idarı dışına taşmış oluyor .acaba başka bezemı gecsem gecelerı degiştirrmekteense

Back