hangi bebek telsizini öneririsinzi?

symmm

Yine yeniden… Umutla♥️
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
1.824
1.060
333
kuzumun odasını ayırmayı düşünüyorum. sizler hangi telsizi kullanıyorsunuz? memnun musunuz? alırken nelere dikkat etmeliyim?şimdiden teşekkürler

kullanan yok mu telsiz????????????????????????

valla cnm bence çok gerekli , kızımı uyutuyorum acaba uyandımı diye sürekli odasına gidip bakıyorum, bugün 2. el chicco telsiz aldım, bakalım ama çok işime yarayacağından eminim,bence sıfırlarına boşa para verme. bu satfada 2. el satanlar var, onlardan al

Canım ben 2 aydır weewell marka telsizi kullanıyorum.Çok memnunum,bebek sanki yanında ağlıyor gibi geliyor sesi.Çocuk odada gık dese sesi algılıyor.Ninni özelliği var,karşılıklı konuşma var.Bazen ben odada oluyorum bebeğin yanında,eşim diğer telsizden bana sesleniyor.Linkten incele istersen..
Weewell Dijital Bebek Telsizi - e-bebek.com

teşekkürler.... konuyu açtığım gün weewell aldım yavruma şimdi gelmesini bekliyorum... netten araştırdım kullananlar memnun ama tabi tekrar bunu duymak güzellll :) inşallah sorun çıkmaz telsizde.........

bende sudenin kullandığı telsizi kullanıyorum ve cok memnunum.

Ben ibaby monitor kullanıyorum bununda wollexshop tan aldım ipin yada tablet ten izleyebiliyorsunuz ağladığını uyandığını duyuyorum Bebişim e ninni söyleyebiliyor um isteyken tek kelime mükemmel bu arada kamera yi 350 derece döndürebiliyor um ipondan

Weewell aldım, baya araştırdım da aldım gayet de memnunum. Tavsiye ederim

Ya ben almak için araştırırken çok zararlı diye duymuştum ve almamıştım telsizi.cep telefonun dan daha zararlıymış demişlerdi bana :(

Back