• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hangi bebek şampuanı ve losyonu tavsiye edersiniz

elamelek

Annesinin PRENSESİ..
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
579
25
46
Diğer
kızıma 9 aya kadar yenıdogan j.baby kullanmıstım suan 2 yasında dalın kullanıyoruz bıtmek uzere aslında memnunum ama yınede daha ıyı bı urun olarak tavsıye edecegınız varmı anneler bırde bebek yagı yerıne losyon yada krem kullanmak ıstıyorum onun ıcınde tavsıyelerınız beklıyorum:49:

Son düzenleme:
bende sebamed kullandım. şu an hediye gelen johson kullanıyorum.
Bitsin tekrar alıcam.
Bebek losyonu komili bebe losyonu. Oda hediyeydi.
Mis gibi bayılıyorum.
Sebamed göz yakmıyor kesinlikle.

kızım su an 13 aylık ve doğumundan ıtıbaren sebamed kullanıyorum.çok memnunum.tavsıye ederım arkadaslar...ve pişikler ıcınde kesınlıkle bepanthene merhem.özellıkle merhem kremı değil kremıde bı yerlere vurdugu zaman kızarıklarına kullanıyorum hıc sısmıyor morarmıyor kızıraklıgı kısa bı surede gecıyor.

ablam yeğenmlerim için hep chicco şampuan kullanıyordu ben de ondan aldım bakalım memnun kalacak mıyız biz de :)

hepınıze teekkurler anneler deneyımlerıınıze guvenerek bırde sebamedı ıyı bır marka bıldıgımden sebamed kullanmaya baslayacagım sampuan ve losyon olarak bırde ıkısını bırden ındırımlı bulsam fıyatları bıraz pahalıda:14:

kızım su an 13 aylık ve doğumundan ıtıbaren sebamed kullanıyorum.çok memnunum.tavsıye ederım arkadaslar...ve pişikler ıcınde kesınlıkle bepanthene merhem.özellıkle merhem kremı değil kremıde bı yerlere vurdugu zaman kızarıklarına kullanıyorum hıc sısmıyor morarmıyor kızıraklıgı kısa bı surede gecıyor.

merhem dediğin pomad mı canım? eşim hep alırken soruyor krem mi pomad mı diye, ben krem diyordum.

canım ben komilinin setini kullanıyorum çok memnunum bitmek üzereler gene komiliye devam edecegim tavsiye ederim

merhem dediğin pomad mı canım? eşim hep alırken soruyor krem mi pomad mı diye, ben krem diyordum.

cnm uzerınde merhem yazıo zaten.kremınındede krem.rengıde farklı.krem daha beyaz,, merhemı daha kıvamı sert r.ama çok ıyı gelıokı ınankı.zeytınyagını oneren cok kısı var ama bıze hıc ıyı gelmedı sonradan doktora sormustuk zeytınyagı gozeneklerı kapatıyomus ıyı değil yanı .ebe bı ablam o soylemıstı merhemı azar azar dogumundan ıtıbaren ufak bı kızarıkta bıle kullandım hemen gecırıo.

sebamed kullanıyoruz bizde. Pişikler içn sebamed krem. Yağ yerine de saf zeytinyağı kullanıyoruz. Çok da memnunum. Zaten güzel bir zeytinyağ ise vücüdu ve elinizle sürerken elinizde emiliyor. Etraf yağ olmuyor yani.

Back