hangi bebek bezi

narpuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
181
4
48
Sivas
merhaba arkadaşlar tahmini doğumum 21 kasım inşallah.
bebeğim için hangi bezi alacağıma bir türlü karar veremiyorum.
siz ne düşünüyorsunuz yardımcı olurmusunuz.
can bebe türk malı bu olsun dedim.
prima yabancı uyruklu marka olsada en iyisi o dedim.
şimdi de bim satılan bezler iyi diyorlar.
devamlı karar değiştiriyorum. birde geçen bir hemşire uzaktan kayınvalidemin tanıdığı ben kumaş bez kullanacağım hiç bir hazır beze güvenilmez demiş. ( ben asla kullanamam hazır bezden başka birşey) neye karar vereceğimi bilemiyorum nerede ise tüm hazırlıklarım bitti bu bez hariç.. önerileriniz bekliyorum..

Ben prima aldim.1 beden olanindan idare etsin diye 1 paket aldim.ben diger markalara guvenemiyorum.

bizim zamanımızda hazır bez fazla yok diye amerikan bez kullanılmışta başımız göğe mi ermiş
biizm yeğenlere prima kullanıyolar.
bence önemli olan ıslak mendil kullanmamak. pamuk kullanmak daha doğal :)

normal pamukta aldım bide yeni çıkmış galiba şu sıkıştırılmış pamuklardan olanlardan.
o kolayda bez olunca o da olur. genel bir temizlik için ıslak mendil sonra pamuk kullanırım.

normal pamukta aldım bide yeni çıkmış galiba şu sıkıştırılmış pamuklardan olanlardan

pamuğuda organik bulabilrsen ondan al bari o doğal olsun bez neyse emiciliği önemli filan ama pamukta tarım ilacı filan kullanılıyo ona dikkat et.

pamuğuda organik bulabilrsen ondan al bari o doğal olsun bez neyse emiciliği önemli filan ama pamukta tarım ilacı filan kullanılıyo ona dikkat et.
pamuk hiç o açıdan düşünmedim bir araştırayım teşekkür ederim. bez bebeğin doğduğu andan itibaren 2 ile 2,5 yıl neredeyse hiç ayrılmayacağı bir ürün bez daha önemli diye düşünüyorum. ne olmalı bir türlü karar veremiyorum.

haklısın sende... ama şöyle düşün prima dünyaca ünlü bir marka ve bildiğim kadarıyla şimdiye kadar bir açıcğı olmayan bir ürün.. emiciliği çok yüksek fiyatıda diğerlerinden çkta pahalı değil molfixle prima arasında 1-2 tl oynuyodu sadece :)
bebeğinde hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısıda başıma :)

biliyorum dünyaca ünlü çevremde genel olarak onu kullandı kullanıyor. tam anlamıyla bir türlü güvenemiyorum. fiyata pek dikkat etmiyorum en iyisi olsun bebeğim için istiyorum.
inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile bir bebek sahibi olursun.

primanın hangi ülkeye ait olduğunu biliyormusun? ben ondan dolayı kararsızım.

Hangi ulkeye ait oldugunu biliyorum.o konuya girersek elimizdeki tel.den baslamak lazim.ne isterseniz onu alin.ben aldigim urunu soyledim....keske bizim ulkemiz en guzelini yapsa da kararsiz kalip gereksiz konulara girmesek...

Hangi ulkeye ait oldugunu biliyorum.o konuya girersek elimizdeki tel.den baslamak lazim.ne isterseniz onu alin.ben aldigim urunu soyledim....keske bizim ulkemiz en guzelini yapsa da kararsiz kalip gereksiz konulara girmesek...

ben bu konuda ne düşündüğünüzü merak ettim bebeğim için en iyisini araştırıyorum. keşke ülkemizde üretilse en iyisi de alsak.

Bugun nette yikanabilir bebek bezi dye bise buldum.ilk zamanlr icin olmasada sonrasinda 4-5aylik gbi ornegin becerebilirsem gecmeyi dusunuyorum.hazir bezlerdeki kimyasallari okuyunca icim karardi resmennn...

günaydın taze annişler. ben 2012 kasım annesiyim. kızımda da canbebe kullandım hala kullanmaktayım. hiç bi şikayetim olmadı. en ii kararı verdiğimi düşünüyorum. prima evet çok ii bir marka ama birincisi israil malı. ikincisi ise yıllar önce israilin primayi kendi ülkesinde satılanlar hariç yani ihraç ettiği ürünlere özel bir ürünle ürettiği ve o sıvının bebeklerin üreme organlarını etkilediğine dair yazı çıkmıştı. ablam yeni anne olduğu zamanlarda çok dikkatimi çekmişti. ablamda 3 çocuğunu canbebe ile büyüttü. 3 . sü ise canbebe daha ekonomik. en önemli sebep çocuk sağlığı . canbebeyi içime sine sine kullandım. hiç sıkıntım olmadı. bi ara bezinden kakası çıkıo diye değiştirdim . herşeye rağmen prima kullandım onda da bezinden çıktı. bebeğin çok zıplamasıyla alakalıymış meğer:) şimdi tecrübeliyim tabi. en kötüsü de bez değişiminden dolayı kuzum pişik olmuştu.uzun lafın kısası baştan ii karar verin annişler sonra bez değişimi çok fazla pişik yapabilio. canbebe tavsiyemdir.

Bende bebeğim için molfix yenidoğan aldım, ne kadar iyi olduğunu kullanınca görücem inşallah, birde ıslak mendilde konuşulmuş, ben saf su ve pamuktan yapılan unibaby aldım, inşaallah ondan da memnun kalırım. Artık kullanınca görücem.

Bende molfix kullandım oğlumda ve memnundum. Islak mendil olarak ta ilk 5-6 ay unibaby daha sonra prima, molfix ve dalinin ıslak mendillerini kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…