primanın hangi ülkeye ait olduğunu biliyormusun? ben ondan dolayı kararsızım.Ben prima aldim.1 beden olanindan idare etsin diye 1 paket aldim.ben diger markalara guvenemiyorum.
normal pamukta aldım bide yeni çıkmış galiba şu sıkıştırılmış pamuklardan olanlardan.bizim zamanımızda hazır bez fazla yok diye amerikan bez kullanılmışta başımız göğe mi ermiş
biizm yeğenlere prima kullanıyolar.
bence önemli olan ıslak mendil kullanmamak. pamuk kullanmak daha doğal :)
normal pamukta aldım bide yeni çıkmış galiba şu sıkıştırılmış pamuklardan olanlardan
pamuk hiç o açıdan düşünmedim bir araştırayım teşekkür ederim. bez bebeğin doğduğu andan itibaren 2 ile 2,5 yıl neredeyse hiç ayrılmayacağı bir ürün bez daha önemli diye düşünüyorum. ne olmalı bir türlü karar veremiyorum.pamuğuda organik bulabilrsen ondan al bari o doğal olsunbez neyse emiciliği önemli filan ama pamukta tarım ilacı filan kullanılıyo ona dikkat et.
pamuk hiç o açıdan düşünmedim bir araştırayım teşekkür ederim. bez bebeğin doğduğu andan itibaren 2 ile 2,5 yıl neredeyse hiç ayrılmayacağı bir ürün bez daha önemli diye düşünüyorum. ne olmalı bir türlü karar veremiyorum.
biliyorum dünyaca ünlü çevremde genel olarak onu kullandı kullanıyor. tam anlamıyla bir türlü güvenemiyorum. fiyata pek dikkat etmiyorum en iyisi olsun bebeğim için istiyorum.haklısın sende... ama şöyle düşün prima dünyaca ünlü bir marka ve bildiğim kadarıyla şimdiye kadar bir açıcğı olmayan bir ürün.. emiciliği çok yüksek fiyatıda diğerlerinden çkta pahalı değil molfixle prima arasında 1-2 tl oynuyodu sadece :)
bebeğinde hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısıda başıma :)
primanın hangi ülkeye ait olduğunu biliyormusun? ben ondan dolayı kararsızım.
Hangi ulkeye ait oldugunu biliyorum.o konuya girersek elimizdeki tel.den baslamak lazim.ne isterseniz onu alin.ben aldigim urunu soyledim....keske bizim ulkemiz en guzelini yapsa da kararsiz kalip gereksiz konulara girmesek...
ben bu konuda ne düşündüğünüzü merak ettim bebeğim için en iyisini araştırıyorum. keşke ülkemizde üretilse en iyisi de alsak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?