Bebek Beslenmesi Hangi Bebek Bezi Tercihiniz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende prima derim..bize premium hiç yaramadı ama normali çok ii..bikeresinde bi seçenegimiz daha olsun bulunmuyo bazen prima diye molfix i aldım ama hiç takmadım primanin dokusu bile çok iyi..

kesinlikle prima aktif bebek tek geçerim kızım 18 aylık doğduğundan beri kullanıyorum çok memnunum hiç pişik yapmıyor bir ara molfix ve huggies denedim sadece meraktan ama molfix hemen ilk bezde pişik yaptı resmen sert kağıt gibi çok kalitesiz hiç beğenmedim huggies de pişik yapmadı ama sızdırma oldu ve çok kalın

Primadan asla vazgeçmeyen biri olarak, bu bezi yumuşaklığı ve esnekliği yüzünde bebeğim 3-4 aylık oluncaya kadar kullandım ve gördüm ki prima bebeğimin kakasını sızdırıyor ve günde yaklaşık 10 bez değiştirmek zorunda kalıyorum çünkü bebeğim çişini veya kakasını yaptığında çok huzursuzlanıyor.

Ancaaaaakk Kipada bir kampanya oldu ve Molfixi denemeye karar verdim, iyi ki de öyle yapmışım. Primaya göre dış dokusu biraz daha sert gibi ama kakasını sızdırmıyor ve günde 3 veya 4 kez bez değiştiriyorum. Bebeğim huzursuzlanmıyor.

Artık molfixçiyim, bebeğimin rahatlığı başta gelir artı hem hayat kimya ürünü (türk markası) hem de ucuz olması da diğer avantajları. Primada harcadığımız bezin 3te birini harcamak, çöpe attığımız bebek bezleriyle yarattığımız çevre kirliliğini bir nebze de olsun azaltacak diye de düşünüyorum...:44:

Bu arada huggies organik ve prima premium care de denedik, ikisi de pişik yaptı...

Son düzenleme:
ilk olarak huggiesle basladim organik diye..cok sizdirdigi icin sonra primayi denedim..cok memnunuz..hem sizdirma yok hem pisik yok

Bizde oğlum 9 aylık olana kadar hugıes i kullandık pişik hiç yapmadı ama sızdırma çok oldu. Artık prima aktif bebek e geçtik. Bu arada bugün migrosta kampanya vardı kaçırmayın derim dev ekonomi paketleri 3 numara 100 adet yanında da 2 paket prima ıslak mendil 28 tl.

kesinlikle prima ben molfix,huggs evy baby de kullandım hepsi kalın ve dışına sızdırdı.özellikle evy baby yeni dogdugunda kullandım çişini bile yandan sızdırdı her uyandıgında üst degiştirmekten usandım digerleri de çok kalın ve kaba prima harika hele kokusuna bayıldım yumuşacık birar pahalı ama olsun çok memnun kalırsın kesinlikle indirim denk gelirse fazla alma ilk aylarda hızlı kilo alıyorlar ayuzden sıksık degiştiriyorsun o yüzden primayı tek geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…