Bebek Beslenmesi Hangi Bebek Bezi Tercihiniz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

demetdiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
20
0
36
İstanbul
merhabalar.kısmetse 9 hafta sonra doğum yapıcam fakat hangi bezi almam gerektiğine karar vermedim.deneyimlianneler tecrübelerinizi paylaşırmısınız.hangi bez daha iyi

her bebeğin cildi farklıdır deneye deneye öğreneceksin canım.molfix canbebe evy baby kullandım.pişik yapmadı.molfix içlerinde iyi olanıydı vucuduna oturuyodu.ama kakayı taşırıyo.birde tavsiye bez stoğu yapma.

ben uzun süre prima kullandım çok memnun kaldım.bazen beline çıktığı oldu ama fazla değil.molfixden numune gelmişti denedim ama çok kalın..babamız bir ara huggess almış hadi almış deneyeyim dedim.primadan daha uzun olduğu için beline çıkma hiç olmadı.bende huggesse devam ettim..

her bebekte farklıdır belki ama huggies taşırma molfix ise pişik yaptı benm bebeğimde, şimdi prima kullanıyorum çok da memnunummm...

yeni doğan bebek için primanın premium care diye pamuklu bir bezi var çok iii. sıvı kakayı taşırmıyor ve pamuklu olduğu için alerji yapmıyor. beyaz paketler

bence kesinlikle prima. onunkadar esnek yan bantları olanı görmedim. huggies hiç esnek değil.

prima kullanıpta pişman olan görmedim

kızım 4 aylık doğduğundan beri prima kullanıyorum çooooooooooookk memnunum büyük boy alıyorum (92 tane ) mega paket bide bu yeni doğan tetanoz aşısı olayıçok guysel ondn alıyorum birazda

huggies i asla önermem. çünkü bel kısmındaki boşluğu çook fazla bırakmışlar dolayısıyla belden sızdırma fazla oluyor. aslında kaliteli bez ama hangi akla hizmet o kadar boşluk bırakmışlar anlamak mümkün değil.

prima da kullndım ama onun lastikleri çok iz yapıyordu.

şuanda molfix kullanıyorum çok da memnunum.

kızım 4 aylık doğduğundan beri prima kullanıyorum çooooooooooookk memnunum büyük boy alıyorum (92 tane ) mega paket bide bu yeni doğan tetanoz aşısı olayıçok guysel ondn alıyorum birazda

beden olarak 2 numara mı kullanıyosun 3 mü?

oğlum 6 aylık,doğduğundan beri prima kullanıyoruz.bir ara canbebe denedim pişik yaptı diğer bezleri denemeye cesaret edemedim.

ben yeni doğduğu zaman prima yeni doğan kullandım ama bizimkinin kakası her seferinde belinden taşıyordu sulu olduğu için komple kıyafet değişiyorduk. kakası katılaşmaya başlayınca geçti bu durum hala prima kullanıyorum ne pişik ne bişi en iyisi. benim kızım 7 aylık 4 numara kullanıyoruz ara sıra 132 lik ekonomik paket geliyor markete onu alıyoruz.

Son düzenleme:
kızım 6,5 aylık bende 4 beden kullanıyorum.canbebe kullandık baştan beri memnunum.her bebeğin bünyesine göre değişiyor tabi ama stok yapmamak gerekiyor bezde. birden dar gelebiliyor.ve bir bez sızma yapıyorsa bir beden büyüğüne geçilmesi gerekirmiş...

doğduğu günden bu yana prima kullanıyorum. hiç pişik olmadı çok şükür. 4 aylık oldu kızım ama biz hala 2 numarasını kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…