hiçbiri..hepsinde kimyasal var..kesinlikle naturalive beauty öneririm temiz içerik helal sertifikalı..hı ben doğal keçi sütlü sabun kullanıyorum küçüklüğünden beri..pişik içinde kantaron kremi kullandım..onun dışında çok birşey lazım değil..instagramda pür şifa krem sabun sayfası var onun ürünleride tamamen temiz içerik mühendis anne kendisi yapıyorKızlar merhaba artık yavaştan almaya başlamam lazım ama kafam aşırı karışık. Instagramda cogu kisinin bildigi ürünleri inceleyen bir sayfa var. Kimisi reklam yapıyor bi ovdugunu bir gün kotuluyor diyor o yüzden guvenemedim ama kafami karıştırmasına da izin verdim
Mustela öneriliyor fakat çok pahalı geldi
Şampuanda sebamed deterjanda dalin granül nasıldır ki?
Pişik kreminde sudocrem hakkinda olumsuz şeyler yazmış kafam karıştı kullananlar etkisinden cok memnun ama içeriği kötü demiş. Bepanthol desitin sudocrem arasında kaldım.
Bebek yagı kullanmali miyim kantaron mu kullanmaliyim. Kafam cook karışık yardım lütfen
hiçbiri..hepsinde kimyasal var..kesinlikle naturalive beauty öneririm temiz içerik helal sertifikalı..hı ben doğal keçi sütlü sabun kullanıyorum küçüklüğünden beri..pişik içinde kantaron kremi kullandım..onun dışında çok birşey lazım değil..instagramda pür şifa krem sabun sayfası var onun ürünleride tamamen temiz içerik mühendis anne kendisi yapıyor
Ben de mustela hakkinda güzel şeyler okudum ama diğer ürünlerle aşırı fiyat farkı varr. Ve ilk neyle baslarsan onunla gider diyolarİlk dönem musteladan şaşmayın.
Yenidoğan dönemi hassas.
Ayrıca kimyasal falan da yok:)
Sonrasında sebamed vb ürünler olabilir, çocuk doktorunuz önerir zaten sonrası kolay.
Ama ilk etap mustela set alın 6 ay kullanın.
Ben sebamed şampuan aldım ikili yaklasik 8 ay falan gidiyor gayet de memnundum bir de bebek yağını almıştım 3. Ye de aynen böyle düşünüyorum. Dalin vs yağlı bi tabaka bırakıyor durulanmiyor sanki.
Ben chicco şampuan aldım bebeğim saçlı bir bebek ve saçları dökülmedi. Diğerleri gelmedi kuzuma.
Sabun olarak bübchen
Bebek yağı Bübchen kullandım ,gazlı bebek olduğu için sık sık bebek yağıyla masaj yaptım. Altını her aldiğimda. Bübchen de bitkisel içerikli .
Toz deterjanı Roxy almıştım memnun kaldım onunla devam. Omo sıvı bebek deterjanı almıştım olduğu gibi duruyor.
Üni baby yumuşatıcı yi da çok sevdim bebeğim 11 aylık oldu dün. Hala bunlarla devam.
Bebek bezi prima dan memnunuz.
Mustela en iyisi ama ben neyle başladıysam onunla devam ettiğim için mustela denemedim. Biraz pahalı almayı düşündüm gittim almaya bübchen alıp çıktım. Niye ben dr bilmiyorum
Zararsiz icerige cok dikkat ediyorum
Sampuan, sivi deterjan,e bebek baby me
Bez molfix sleepy
Islak mendil sok bebeland yenidogan
Pisik icin hametan,kantoron yagi
Pisikten korumak icin kantoron yagi desitin popolin
Vucudunu yaglamak icin hindistan cevizi yagi
Öyle bir şey yok.Ben de mustela hakkinda güzel şeyler okudum ama diğer ürünlerle aşırı fiyat farkı varr. Ve ilk neyle baslarsan onunla gider diyolar
E bebek, cıvıl ,mini city her yerde var canım hepsi burada n11 de daha uygun fiyata alırsın. Ben şampuanını da almayı düşünüyorum bakalım. Dalın granül kullanmadım ama granül sabun olarak roxy tercih ettim bitkisel diye. Granül sabunlar iyi bence dalın de kötü değildir diye umuyorumBübchen nerede satılıyor? Dalin granül sabun hakkında ne dusunuyorsunuz pekii
Ben chicco şampuan aldım bebeğim saçlı bir bebek ve saçları dökülmedi. Diğerleri gelmedi kuzuma.
Sabun olarak bübchen
Bebek yağı Bübchen kullandım ,gazlı bebek olduğu için sık sık bebek yağıyla masaj yaptım. Altını her aldiğimda. Bübchen de bitkisel içerikli .
Toz deterjanı Roxy almıştım memnun kaldım onunla devam. Omo sıvı bebek deterjanı almıştım olduğu gibi duruyor.
Üni baby yumuşatıcı yi da çok sevdim bebeğim 11 aylık oldu dün. Hala bunlarla devam.
Bebek bezi prima dan memnunuz.
Mustela en iyisi ama ben neyle başladıysam onunla devam ettiğim için mustela denemedim. Biraz pahalı almayı düşündüm gittim almaya bübchen alıp çıktım. Niye ben dr bilmiyorum
Rica ederim ne demek. Umarım memnun kalırsınız. Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımTavsiyenizle bübchen markasini inceledim. Pisik kremi bebek yagi sampuan üçünü de bu markadan tercih ettim. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?