Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hangi Bebek Arabası

bademli35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
69
1
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Bebek arabası konusunda kararsız kaldım. Onlarca bebek arabası inceledim. Aradığım olmazsa olmaz özellikler,
1. Ana kucağı olacak ve takması çıkarması kolay olacak.
2. Kolay katlanacak ve katlanınca en az yer kaplayacak.
3. Hafif olacak ve araba barajına sığacak.
Bu kriterlere en uygun arabalar,
Kraft twist (Türk firması)
Joie Aire Lüx (İngiliz firması)
Nuna Pepp (Hollanda firması)
Gösterişli olması önemli değil. Kullanışlı olması lazım. Bunlar arasında en hafifi ve tek elle kapanabileni Joie Aire Lüx. Ancak Türkiye'de yeni. İnternette avrupa sitelerinde çıkıyor. Sizler bana hangisini tavsiye edersiniz.

merhaba arkadaşlar. Bebek arabası konusunda kararsız kaldım. Onlarca bebek arabası inceledim. Aradığım olmazsa olmaz özellikler,
kraft twist (türk firması)
joie aire lüx (ingiliz firması)
nuna pepp (hollanda firması)
gösterişli olması önemli değil. Kullanışlı olması lazım. Bunlar arasında en hafifi ve tek elle kapanabileni joie aire lüx. Ancak türkiye'de yeni. Internette avrupa sitelerinde çıkıyor. Sizler bana hangisini tavsiye edersiniz.

sunny baby sb 750 royal krsinlıkle tavsiye ederim

İNGLESİNA (İTALYAN MALI) mothercare de satılıyor kesinlikle cok kullanışlı ve pratik bir araba

Merhaba arkadaşlar. Bebek arabası konusunda kararsız kaldım. Onlarca bebek arabası inceledim. Aradığım olmazsa olmaz özellikler,
Kraft twist (Türk firması)
Joie Aire Lüx (İngiliz firması)
Nuna Pepp (Hollanda firması)
Gösterişli olması önemli değil. Kullanışlı olması lazım. Bunlar arasında en hafifi ve tek elle kapanabileni Joie Aire Lüx. Ancak Türkiye'de yeni. İnternette avrupa sitelerinde çıkıyor. Sizler bana hangisini tavsiye edersiniz.

we-ib marka bebek arabasına da bakabilirsin , istanbulda isen saraçhane alt geçidinde 550*600 TL arasında değişiyor

Back