Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık hangi bebek arabası???
- Konu Sahibi eser15
- Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
- 17 Haziran 2016
- 446
- 1.083
- 43
- 37
- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Yalnız air modelinde tam yatabilen ana kucağı var ki bu modeli diğerlerinden ayıran ve tercih sebebi olacak yegane şey bu bence. Ben de bebeğim olduktan sonra Esas ihtiyacımızın ne olduğunu belirledikten sonra bakmıştım arabalara. Ben pierre cardin twist aldım çünkü ilk bebeğim ve inşallah ileride de kızımın kardeşi olmasını istediğim için daha uzun yıllar kullanacağım, bir tık daha kaliteli ve sağlam buldum pierre cardini. Yalnız elimde bu seçenek olmasaydı kesinlikle casual cadillac air modelini alırdımUzun arastirmalar sonucu casual cadillac ta karar kildim. Casual cadillac ile casual cadillac air arasindaki tek fark sisme teker farki sirf teker icin de 200tl fark vermek istemedim acikcasi. Malum bebek=masraf
Son düzenleme:
- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 44
Pierre cardin çok ağır ben belli aydan sonra kullanamadım onu verdiğim para da boşa gitti şimdiki aklım olsa direk baston alırdım açıkçasıYalnız air modelinde tam yatabilen ana kucağı var ki bu modeli diğerlerinden ayıran ve tercih sebebi olacak yegane şey bu bence. Ben de bebeğim olduktan sonra Esas ihtiyacımızın ne olduğunu belirledikten sonra bakmıştım arabalara. Ben pierre cardin twist aldım çünkü ilk bebeğim ve inşallah ileride de kızımın kardeşi olmasını istediğim için daha uzun yıllar kullanacağım, bir tık daha kaliteli ve sağlam buldum pierre cardini. Yalnız elimde bu seçenek olmasaydı kesinlikle casual cadillac air modelini alırdım
- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 44
Canım hiç üzülme ben önceki bebeğimde pierre cardin aldım bir sürü para verdim inan pişman oldum ağırlığından taşıyamaz oldum bebeğin 5 aylık olmuş bi baston puset al hafifinden chicconunkiler nette 400 e falan bulabilirsin yok dersen de babyhope soobaby babymax falan gibi markalar var 200-300 e onlardan aklına yatanı al hafif olan çok sarsılmayan mağazada dene netten siparş et hatta daha ucuza gelir epey fark ediyor mis gibi hiç milyarları dökmeye gerek yol inanki şimdi 2. Bebeğim olacak bunda direk baston alacam bi tane daha bi daha vermem o paraları kesinlikleBaktım da siz hep 1000 küsürlerden bahsediyorsunuz utandım kendimden. ben en fazla 300 tl verebilirim ve aylardır araştırıyorum eşim 250 300 arası al dedi bebeğim 5 aylık olacak hala alamadım çok içerliyorum çok şanslısınız
- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Canım başta baston aldım ama araba olmadan yapamayacağımı anladım çünkü biz gezmeyi çok seviyoruz. Bebeğim şu an 40 günlük ve hemen hemen her hafta sonu dışarıdayız bu yüzden benim işime çok yaradı. Bir de katlaması açması çok kolay geldi bana. Tabi ihtiyaçlar yaşam tarzına göre değişiyor ama bence o arabayı almasaydın keşke alsaydım derdinPierre cardin çok ağır ben belli aydan sonra kullanamadım onu verdiğim para da boşa gitti şimdiki aklım olsa direk baston alırdım açıkçası
Canım hiç üzülme ben önceki bebeğimde pierre cardin aldım bir sürü para verdim inan pişman oldum ağırlığından taşıyamaz oldum bebeğin 5 aylık olmuş bi baston puset al hafifinden chicconunkiler nette 400 e falan bulabilirsin yok dersen de babyhope soobaby babymax falan gibi markalar var 200-300 e onlardan aklına yatanı al hafif olan çok sarsılmayan mağazada dene netten siparş et hatta daha ucuza gelir epey fark ediyor mis gibi hiç milyarları dökmeye gerek yol inanki şimdi 2. Bebeğim olacak bunda direk baston alacam bi tane daha bi daha vermem o paraları kesinlikle
3 tekerlek çift yönlü denge problemi oluyormuş. İkinci el bebek arabası bulabileceğim bir site varmı acaba?
- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Letgo ve tutumluanne sitelerine bakabilirsin.3 tekerlek çift yönlü denge problemi oluyormuş. İkinci el bebek arabası bulabileceğim bir site varmı acaba?
- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 44
3 tekerlek demedim ki ben canım baston puset dedim farklı şeyler3 tekerlek çift yönlü denge problemi oluyormuş. İkinci el bebek arabası bulabileceğim bir site varmı acaba?
3 tekerlek demedim ki ben canım baston puset dedim farklı şeyler
Doğuda oturuyorum baston olmaz. Tekrarbi bakayım
Letgo ve tutumluanne sitelerine bakabilirsin.
Onlara baktım 200 tllik arabalar çok pis iyi olanlar da 500 600 tl
- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Bu forumda da var 2.el eşya kısmına konu başlığı açabilirsin aslında hatta bdv sayfasına da açabilirsin konuyu.Onlara baktım 200 tllik arabalar çok pis iyi olanlar da 500 600 tl
- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Doğuda oturuyorum baston olmaz. Tekrarbi bakayım
Chicconunkiler baston tipi ama bebek arabası aslında. Fiyat olarak da 350-400 civarı sanırım.
- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 44
Niye olmasın ki yollardan dolayı mıDoğuda oturuyorum baston olmaz. Tekrarbi bakayım
- 24 Nisan 2015
- 1.894
- 1.073
- 53
Canım imkanım var ve ben binli şeylere hele bebek arabasına aşka bu kadar para vermem verene saygı duyarım ama.benim için israf başka bişey değil.önemli olan sağlıklı olması.en fazla 2 sene kullanacak bebek.çok elzem olsa verirdim ama bence saçma.pratik olsun yeter ki bebeğin Şen'inle olsun ve en önemlisi sağlıklı olsun gerisi gerçekten mühim değil.dolar olmuş 4 tl ülkenin gidişatı hiç iyi değil evine pazar götüremeyen insanlar var.sen bebek arabasını dert etme güzelimBaktım da siz hep 1000 küsürlerden bahsediyorsunuz utandım kendimden. ben en fazla 300 tl verebilirim ve aylardır araştırıyorum eşim 250 300 arası al dedi bebeğim 5 aylık olacak hala alamadım çok içerliyorum çok şanslısınız