• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi baskülü almalıyım ?

bir senedir omron almaya niyetliyim.. hem elden hem ayaktan akım verdiği için ölçümleri çok sağlıklı..
ama bir türlü alamadım. pahalı biraz, sıra gelmedi.
bir tek tanita omrondan iyi olabilir ama ondaki rakamlar çok yüksek, profesyonel işi.

diğerleri üç aşağı beş yukarı aynıdır.

Simbodan tek ben memnun kalmadım sanırım, 4418 modelinden aldım önce, fakat 2 ay içinde ekran sapıttı, garip garip hata mesajları vermeye basladı, pil değiştirdim para etmedi, şikayetimvar sitesinde kontrol ettiğimde bu arıza kronik sorunuymus bu modelin. Değiştirmek için gittiğimde bir üst modelini alim dedim, 4419 üstü çelik olan modeli. Onda da şu problemle karşılaştım. Üstünden inip çıktığımda, 5 kg farklı tartıyordu, mesela bir çıkıyorum 60 kg, inip sıfırlıtyıp tekrar çıkıyorum 65 kg gibi. Bu modeli de araştırdığımda şikayetvar sitesinde, bu da bu model için kronik sorunmuş. Birçok kişinin basına gelmiş. Onu da gittim iade ettim. Şuan baskülsüzüm, sinbo kadar şık görünümlü ama doğru ölçen bir baskül bulur isem alacam. Beklemedeyim.
Can'ım slm simbo Arzu'm berbat haklısın

bir senedir omron almaya niyetliyim.. hem elden hem ayaktan akım verdiği için ölçümleri çok sağlıklı..
ama bir türlü alamadım. pahalı biraz, sıra gelmedi.
bir tek tanita omrondan iyi olabilir ama ondaki rakamlar çok yüksek, profesyonel işi.

diğerleri üç aşağı beş yukarı aynıdır.
Valla süper araştırmışsın tebrikler

Back
X