• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Hangi bakımı yapmalıyım?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

aysnrkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
7
4
36
Yakında nişanım var ve şöyle de bi durum var yüzümde bi dünya sivilce izleri var. Nişanım da böyle olsun istemiyorum. Yeni bi krem duydum madecassol diye cildi yeniliyormuş. Yara izlerine iyimis kullanan var mi birde diğer yöntem olan hydrafacial cilt bakımı ama bu biraz pahalı tek seansı 30 dk 300 tl iyi geldiği söyleniyor ne yapmalıyım?

Nasıl izler çok mu eski? Tek bir seansla gitmez ve nişan çok yakın bir tarihse ben yeni bir krem kullanmaya cesaret edemezdim.

Madecassaol yara kremi,aynı zamanda yanık,cizik gibi durumlarda kullanılıyor iz kalmasin diye. Ben kopegime de kullanmıştım. Kedim tırmalamıştı. Cildinizi tuylendirme ihtimali olamaz mi? Evet dogal içerikli güzel bir krem gercekten her evde olmasi lazim. Diger bakim türünü bilmiyorum expigment kullanin ama cildiyeciye sorun tabiki

Sivilce izleri hemen gitmez ki oyle,en az bir kac seans lazim.Ama cilt bakımı yaptir sen yine de biraz da olsa cilt düzgün görünüyor.Bir de o kremleri kullanma derim.Sonucunu bilmiyorsun snucta tam tersi etki yapar snra iyice arastir yada nsandan snra kullanirsin.

sivilceler hani siyah/mor gibi leke bırakıyor ya madecassol direkt onların üzüne sürülünce (tüm yüze değil) , o lekeleri yok ediyor kısa sürede, çizik yara bere izi ameliyat izi vs için kullanılıyor hücre yenileyici diye.ama izleriniz derin çukurlar , başka izler vs ise mucize beklemeyin. en iyisi bir profesyonel porselen makyaj yaptırın o gece için.

Madecassol uçuk izlerini falan geçiriyor ama bir dünya sivilce izine öyle bebek gibi cilt çıkarmaz. Süslü sözlük'te güzel krem önerileri var, onlardan yararlanabilirsiniz ama süresi uzun olur. Öyle cildinize lazerdir, soymadır falan yaptırmayın derim.

Ben Madecassol'u çok uzun yıllardır kullanıyorum. Yanaklarımda uçuk çıkıyor ara sıra. İz kalmasın diye kullanıyorum ve bu yaşa kadar uçuk izi kalmadan geldim.

Sonra bir anda çok popüler oldu bu krem. Yüzümde yeni olmayan, ama yeni gibi kırmızı duran sivilce izlerim için kullanayım dedim. Hiçbir işe yaramadı.

İzleriniz eski ve çukursa bir işe yarayacağını sanmıyorum.
Tazeyse işe yarayabilir ama nişan öncesi risk almayın bence.
Cildinize iyi gelmeyebilir, lekelere sebep olabilir.
Makyajla idare edin. Sonra doktor kontrolünde yapın ne yapacaksanız.

sivilce izleri leke gibiyse kantaron yağını tavsiye ediyorum. Annemin sırtında ne yapsa geçmeyen çok büyük bir güneş yanığı lekesi vardı sarı kantaron ile zerre izi kalmadı, doktor bile şaşırmıştı ne kullandiniz diye sormuştu.

Çukur izlerse onlar için gelecek tavsiyeler için takipteyim konuyu. Eğer Nişana 2 Ay kadar varsa bir profesyonel kliniğe gidip danışmak daha mantıklı, deneme yanılma yöntemiyle risk almayın derim.

sivilce izleri leke gibiyse kantaron yağını tavsiye ediyorum. Annemin sırtında ne yapsa geçmeyen çok büyük bir güneş yanığı lekesi vardı sarı kantaron ile zerre izi kalmadı, doktor bile şaşırmıştı ne kullandiniz diye sormuştu.

Çukur izlerse onlar için gelecek tavsiyeler için takipteyim konuyu. Eğer Nişana 2 Ay kadar varsa bir profesyonel kliniğe gidip danışmak daha mantıklı, deneme yanılma yöntemiyle risk almayın derim.

Kantoron hngi markayı...

Yakında nişanım var ve şöyle de bi durum var yüzümde bi dünya sivilce izleri var. Nişanım da böyle olsun istemiyorum. Yeni bi krem duydum madecassol diye cildi yeniliyormuş. Yara izlerine iyimis kullanan var mi birde diğer yöntem olan hydrafacial cilt bakımı ama bu biraz pahalı tek seansı 30 dk 300 tl iyi geldiği söyleniyor ne yapmalıyım?

Merhaba tam olarak hangi doktora/merkeze sordunuz?

Back
X