Yakında nişanım var ve şöyle de bi durum var yüzümde bi dünya sivilce izleri var. Nişanım da böyle olsun istemiyorum. Yeni bi krem duydum madecassol diye cildi yeniliyormuş. Yara izlerine iyimis kullanan var mi birde diğer yöntem olan hydrafacial cilt bakımı ama bu biraz pahalı tek seansı 30 dk 300 tl iyi geldiği söyleniyor ne yapmalıyım?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lekeler, Çiller Hangi bakımı yapmalıyım?
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ekim 2018
- 7.895
- 32.673
- 548
- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
Madecassaol yara kremi,aynı zamanda yanık,cizik gibi durumlarda kullanılıyor iz kalmasin diye. Ben kopegime de kullanmıştım. Kedim tırmalamıştı. Cildinizi tuylendirme ihtimali olamaz mi? Evet dogal içerikli güzel bir krem gercekten her evde olmasi lazim. Diger bakim türünü bilmiyorum expigment kullanin ama cildiyeciye sorun tabiki
- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.976
- 88
- 29
- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.116
- 83
- 31
- 14 Ağustos 2018
- 19.640
- 2
- 73.793
- 598
sivilceler hani siyah/mor gibi leke bırakıyor ya madecassol direkt onların üzüne sürülünce (tüm yüze değil) , o lekeleri yok ediyor kısa sürede, çizik yara bere izi ameliyat izi vs için kullanılıyor hücre yenileyici diye.ama izleriniz derin çukurlar , başka izler vs ise mucize beklemeyin. en iyisi bir profesyonel porselen makyaj yaptırın o gece için.
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Ben Madecassol'u çok uzun yıllardır kullanıyorum. Yanaklarımda uçuk çıkıyor ara sıra. İz kalmasın diye kullanıyorum ve bu yaşa kadar uçuk izi kalmadan geldim.
Sonra bir anda çok popüler oldu bu krem. Yüzümde yeni olmayan, ama yeni gibi kırmızı duran sivilce izlerim için kullanayım dedim. Hiçbir işe yaramadı.
İzleriniz eski ve çukursa bir işe yarayacağını sanmıyorum.
Tazeyse işe yarayabilir ama nişan öncesi risk almayın bence.
Cildinize iyi gelmeyebilir, lekelere sebep olabilir.
Makyajla idare edin. Sonra doktor kontrolünde yapın ne yapacaksanız.
Sonra bir anda çok popüler oldu bu krem. Yüzümde yeni olmayan, ama yeni gibi kırmızı duran sivilce izlerim için kullanayım dedim. Hiçbir işe yaramadı.
İzleriniz eski ve çukursa bir işe yarayacağını sanmıyorum.
Tazeyse işe yarayabilir ama nişan öncesi risk almayın bence.
Cildinize iyi gelmeyebilir, lekelere sebep olabilir.
Makyajla idare edin. Sonra doktor kontrolünde yapın ne yapacaksanız.
- 20 Mart 2008
- 5.872
- 8.376
- 723
sivilce izleri leke gibiyse kantaron yağını tavsiye ediyorum. Annemin sırtında ne yapsa geçmeyen çok büyük bir güneş yanığı lekesi vardı sarı kantaron ile zerre izi kalmadı, doktor bile şaşırmıştı ne kullandiniz diye sormuştu.
Çukur izlerse onlar için gelecek tavsiyeler için takipteyim konuyu. Eğer Nişana 2 Ay kadar varsa bir profesyonel kliniğe gidip danışmak daha mantıklı, deneme yanılma yöntemiyle risk almayın derim.
Çukur izlerse onlar için gelecek tavsiyeler için takipteyim konuyu. Eğer Nişana 2 Ay kadar varsa bir profesyonel kliniğe gidip danışmak daha mantıklı, deneme yanılma yöntemiyle risk almayın derim.
sivilce izleri leke gibiyse kantaron yağını tavsiye ediyorum. Annemin sırtında ne yapsa geçmeyen çok büyük bir güneş yanığı lekesi vardı sarı kantaron ile zerre izi kalmadı, doktor bile şaşırmıştı ne kullandiniz diye sormuştu.
Kantoron hngi markayı...
- 10 Mayıs 2012
- 337
- 56
- 118
Yakında nişanım var ve şöyle de bi durum var yüzümde bi dünya sivilce izleri var. Nişanım da böyle olsun istemiyorum. Yeni bi krem duydum madecassol diye cildi yeniliyormuş. Yara izlerine iyimis kullanan var mi birde diğer yöntem olan hydrafacial cilt bakımı ama bu biraz pahalı tek seansı 30 dk 300 tl iyi geldiği söyleniyor ne yapmalıyım?
Merhaba tam olarak hangi doktora/merkeze sordunuz?