• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi avon parfumu?

little black dress vazgeçemediğim tek parfüm ancak geçenlerde city rush aldım gerçekten çok güzel bir kokusu var tavsiye ederim ben rare gold u kullandım fakat çok ağır geldi olgun bayanların kullanabileceği bir parfüm

rare gold süper ötesi bi koku çok kadınsı fakat far away i ondan hala kalıcı bulmuştum ben.rare pearls deneyeceğim ben bide.

rare pearls komple çiçek kokusu.orta yaş kokusu bence..
for away ve little black dress bana her zaman çok ağır gelmiştir.
pur blanca güzel ama baydı artık herkeste var.
christian lacroix noir kırmızı olan güzel ve kalıcı.
şimdi viva by fergie kullanıyorum.hem kalıcı hem ferah odunsu bi kokusu var.
city rush u ben beğenmedim yada tenime gitmedi (beyaz tenliyim)
incandessence çok çiçekli ama fena değil.bi ara çok kullandım oda baydı:)

bitti:))

yani tavsiyem viva by fergie

bu arada rare gold kadar tenden tene değişen bi parfüm görmedim bugüne kadar.ben sıkıyorum bende o kadar güzel gelmiyor arkadaşım sıkıyor onun tenine çok yakışıyor...

rare pearls ü ben hiç beğenmedim arkadaşım kullanıyodu hoşuma gitmedi ama rare gold u sanki çook önceden bi ara koklamıştım şişesinden hatırlıyorum ve çok hoşuma gitmişti indirime girerse onu almayı düşünüyorum en azından özel günler için ama şimdi önceliğim little black dress kokladım ve çok beğendim :16:

Surrender ve little black dress. Little black dress zaman zaman küçük şişelerde de satılıyor. O şekilde alıp bir süre kullanabilirsin. Parfüm bir kez koklamakla bence pek anlaşılmıyor. Bir kaç gün kullanıp tenin ile uyumunu, kalıcığını vs. keşfetmen gerek...

Son düzenleme:
Ben little black dress kullanıyorum ve herkes parfümümün adını soruyor :34:
Tabi zevk meselesi

Evet bazen birinin cok begendigi bir kokuyu baska kisi hic begenmeyebiliyor yani cidden zevk melesi ama ben de little black dress sevenler arasina gircem galiba:) bu arada surrender da hos bir koku evet:)

slip into daring in kokusunu bilen var mı???

Ben kayalogtan koklamistim hos bir koku ama hemen ucacak kokulardan biri gibi geldi bana tabi belli de olmaz ama kokusu guzeldi

senin seçneklerinin dışında kokusunu beğendiğim iki parfüm var canım onları yazıcam little black dress ve pur blanca bence gayet güzeller ilk kez kullanıcak olanlar için asla pişman olunmayan parfümler bence.kardeşim kullanıyor ondan biliyorum:34:

Saol cnm ben de little black dress i dusunuyorum pur blanca guzel
Koku bisey diyemem ama etrafimda o
Kadar kisi kullaniyor ki baydi artik:)

Back