• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi avon parfumu?

jokerbck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
602
2
46
Balıkesir
Kizlar avondan parfum almak istiyorum cok agir olmayan kalici ve brz da kadinsi olsun istiyorum surrender treselle ve rare gold arasinda kaldim kullananlardan yorum alabilir miyim hangisi daha guzel?

Kizlar avondan parfum almak istiyorum cok agir olmayan kalici ve brz da kadinsi olsun istiyorum surrender treselle ve rare gold arasinda kaldim kullananlardan yorum alabilir miyim hangisi daha guzel?

bence raregold güzel arkadaşım.kadınsı ve çok kalıcı bir parfüm

bende bu ara avonun ballroom beauty parfümünü kullanıyorum.Kokusuna bayıldım diyebilirim tavsiye ederim :17:

Rare gold çekici ve kadınsı , çokta kalıcı , Birde little black dress var ne zaman sıksam sorulur beğenilir :1:

üçü de kadınsı parfümler.rare gold biraz ağır gelebilir ama çok güzeldir.treselle de yoğun çiçek kokusu çok soran olurdu sıktığım zaman. surrender da güzel baharatlı-tatlı bir koku. üçü de kalıcıdır bu arada tabi tene göre değişir kalıcılık.bende hiç bir parfüm çok kalmıyor:)

Ben iki parfümü de kullanıyorum ikiside çok güzel ama rare gold biraz daha ağır bir parfüm. O nedenle genellikle kışın kullanmayı tercih ediyorum. Günlük kullanımda da treselleyi tercih ediyorum. Ama treselle bence rare gold kadar dikkat çekici ve kalıcı bir parfüm değil.

Rare Gold u hiç bilmiyorum benim bildiğim bitek Little Black Dress avonun 1 numaralı en kaliteli parfümü seçilmiş tercihim bu olurdu benim :34:

ben celebre kullanıyorum ve cok sevıyorum..pur blanca da var 2 ondan 2 ondan sıkıyorum cok guzel kokuyor:)

kesinlikle little black dresssssssssssssssss kesinlikle --şişexi cezbedici değil ama kokusu tam tersi--güven bana

Back