• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Antivirüs Proğramı Sizce

istaremm

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
304
325
628
Arkadaşlar bilgisayarımdaki antivirüs proğramının süresi doldu ve yeni bir proğram almam gerekiyor. Önceki proğram Nod-32 ama ben memnun değildim :olmaz:. Sizler evde yada işyerinde hangi proğramı kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz.
şu proğramı kullanıyorum çünkü ..................
şu proğramı asla kullanmam çünkü ....................
diyorsanız yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar bilgisayarımdaki antivirüs proğramının süresi doldu ve yeni bir proğram almam gerekiyor. Önceki proğram Nod-32 ama ben memnun değildim :olmaz:. Sizler evde yada işyerinde hangi proğramı kullanıyorsunuz ve memnunmusunuz.

Eğer free antivirüs indireceksen en iyisi Avira Antivir bence.
Uzunca bir süre kullandım çok memnun kaldım.
Ama ben şu an Kaspersky kullanıyorum;çünkü lisansım var..:)
Ücretsiz Avast asla kullanmam,çünkü virüsleri yakalasa da temizleyemiyor.ılk antivirüsüm Avast'tı ordan biliyorum.yerimseniben
Son sözüm,lisanslı Antivtivirüs her zaman iyidir ama ücretsiz kullanımda Avira'yı tek geçerim.

nod32.. ama yanında spybot, combofiz ve unti-malware yazılımlarını da kullanıyorum arasıra.
spyların hakkından gelen antivirüs programı bulsam 4ünü silecem ama bulamadım.
kaspersky ii diolar ama o da çok kasıyomuş die duydum. bi ara onu kurcaktım key aramaktan anam ağladı vazgeçtim.

nod32.. ama yanında spybot, combofiz ve unti-malware yazılımlarını da kullanıyorum arasıra.
spyların hakkından gelen antivirüs programı bulsam 4ünü silecem ama bulamadım.
kaspersky ii diolar ama o da çok kasıyomuş die duydum. bi ara onu kurcaktım key aramaktan anam ağladı vazgeçtim.

Nod32'nin bir sürü ayarı var ve ayarlaması zor..Onları yapmadan hiçbirşey bulamıyo.
Yapınca da bulamıyo diye duyumlarım var ama ben hiç kullanmadım açıkçası;o yüzden yanlış bilgi vermiyim.:)
Spy'lar için de en iyi ücretsiz program SüperAntiSpyware bence.
Şimdi Kaspersky kurduğum için kaldırdım ama eskiden AviraAntivir+ SüperAntispyware benim süper ikilimdi.
Kaspersky,hakkaten kasıyo ama napalım iyi koruduğu için katlanıyoruz..:)

şu proğramı kullanıyorum çünkü : Nod32 Kullanıyorum. Memnunum herkesede Nod32 kuruyorum. Sana tavsiyem avast,nod32, antivir bunlardan biri.
şu proğramı asla kullanmam çünkü : Spyware programlarını kullanmam çünkü gerek yok.

Bilgisayara virüs girmessinin sebebi %90 kullanıcı hatası %10 popup reklamları sitelerden oda kullanıcı hattası sayılır aslında. Dosyaları açmadan önce virüs taraması yapıp öle açınız.

antivirüs programı olarak bit defender total security 2008 (çünkü tam anlamıyla gerçek koruma)
spyware için spyware doctor

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Daha önce AVG yüklemiştim. Ancak bilgisayarın sürekli RODKıT bulundu mesajı veriyor ancak temizlemiyordu. Artık uyarı mesaj sayfasını kapatmaktan başka bir şey yapamaz hale geldim ve proğramı kaldırdım. Şimdi Kaysperski deneme sürümü kullanıyorum bir hafta sonra bakalım ne olacak.

Nod32'nin bir sürü ayarı var ve ayarlaması zor..Onları yapmadan hiçbirşey bulamıyo.
Yapınca da bulamıyo diye duyumlarım var ama ben hiç kullanmadım açıkçası;o yüzden yanlış bilgi vermiyim.:)
Spy'lar için de en iyi ücretsiz program SüperAntiSpyware bence.
Şimdi Kaspersky kurduğum için kaldırdım ama eskiden AviraAntivir+ SüperAntispyware benim süper ikilimdi.
Kaspersky,hakkaten kasıyo ama napalım iyi koruduğu için katlanıyoruz..:)

canım avirayı yükledim güzel bir programa benziyor en azından bilgisayarı kasmıyor norton ve kaspersky varken bilgisayar bir sayfayı nerdeyse 1 saatte açıyordu acaip kasıyordu nod32 kullandım bir süre o kadar iyi bir performansı yoktu birde son versiyonu hiçbir key kabul etmiyordu.bugün onu kaldırıp avirayı yükledim şimdide süperantispyware yüklüorum iyi bir ikili olcak galiba kaydirigubbakcemile5

ESET SMART SCURıTY
GELECEK NESıL NOD32 TEKNOLOJıSı
yazıyo eşim yükletti gayet iyi sorun yok

merhabalar ben antivir yükledim ancak bilgisayarımdaki virüsü nasıl temzileyeceğim yardımcı olabilirmisiniz ??*

Back