Hangi alyans ?

zeyyal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
173
24
118

Erkek arkadaşım askere gideceği için söz takıcaz ama askerlik sonrasıda nişan yapmayı düşünmüyoruz. Söz-Nişan karışım bişey olucak yani. Sizce hangisi daha uygun?

altta olanlar daha güzelll taşlı olan dökülüo ark var benzeri çoğu döküldü takamıo

Son düzenleme:
bence 2. si daha uygun olur gibi tabi fikir seni. mutluluklar

üstteki çok ama çok beğendim ama nişanlın ne takıcak o zaman alttaki daha uygun olur o zaman yada sen üstekinden alırsın onada uygun bişey ayarlanabilir....

söz diye adlandırılacağı için üsttekini düşündüm erkek arkasımada düz, sade alyanslardan alıcaz. 2.yide çok beğendim. 1.yüzüğü alırsak nikah dönemi alyansları yeniliycez zaten ikimiz normal bir alyans alıcaz inşallah :) 2.ye yorum fazla sanırım. Çok teşekkürler.

1.daha güzel. Söz,nişan birlikte olucaksa o daha uygun olur bencee canımm,mutluluklar..

bende sözde alyans tektaş bitişik takmıştım ama nişanda değiştirdim kullanımı rahat değil bide taşları düşüyo cidden
he nasılsa değiştiricem diyip alırsan da maliyeti açısından kötü alırken aynı fiyata almıyorlar bi de deforme olmuşsa taşı düşmüşse oynanmışsa boyutuyla falan bayaa zarar en iyisi tek almak onun yanına ayrıca tek taş alırsın
nacizane fikrim

buarada Allah tamamına erdirsin de diyimm

2.si daha güzel ve şık duruyor.
İlki kullanışlı gibi durmuyor açıkçası

1. si daha hoş. Aslında ikiside çok güzel ama 1. daha göze çarpan daha gösterişli bir alyans. Bende alyansımı pırıltı alyanstan aldım. Eğer oradan alırsan inanılmaz alyanslar var, kafan baya karışabilir baktın mı bilmiyorum ama

Taşsız Olan Güzel..
Sade ve Şık..
Eğer Taşlı Olsun Dersen;
Sen Taşlı, Nişanlın Mecbur Sade Takacak ve Değişik Olacak..
Zamanla Bu Taşlarda Düşer, Onu da Düşün..

Hayırlı Olsun.

canım bencede 2 ci
1ciden bende de var artık kuyumcuya gidip taş taktırmaya bıktım
tabi işçilikte önemli belki senin resimlediğin daha iyidir
sen gönlüne hangisi yatıyosa onu al canım
allah tamamına erdirsin
mutluluklar

yorumlarınız için çookk teşekkür ederim arkadaşlar. 2sinide alıcam sanırım çok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…