Hangi ağız gargarasını kullanıyorsunuz

Hangi Ağız Gargarasını Kullanıyorsunuz?

• Oral B

OY: 2 18,2%
  • Colgate

• Listerine

OY: 5 45,5%
  • Sensodyne

OY: 0 0,0%
  • Diğer

OY: 0 0,0%
  • Kullanmıyorum

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .

merveuzun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
426
1
46
İstanbul
Bir çok ağız gargarası kullandım ama hangisi daha iyi bilmiyorum , sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve hangi markayı tavsiye edersiniz?

listerine harika..piyasadaki hiç birine benzemiyor.ağzınızın tam anlamıyla temizlendiğini hissediyorsunuz

merve uzun ilk önce hangi sikayetlerin var ona göre kullanilir, mesela dis eti iltihaplanmasinda "chlorhexidin" icerikli gargaralar bu iltihabi yok ediyor cünkü bakterileri öldürüyor.
Hassas dislerin var ise, fluorid iceren gargara kullanilir.
Bence senin dishekimin kontrolden sonra sana dogru gargarayi tavsiye edecektir.

benim diş konusunda bir şikayetim yok , yalnızca daha sağlıklı dişlerim olsun diye gargara kullanıyorum çünkü diş fırçası dişlerin her noktasına ulaşamıyor ve diş ipi bu açığı aslında kapatıyor ama ben dört dörtlük bir ağız bakımı istediğimden gargara kullanıyorum

Türkiye`de neler satildigini bilmedigim icin sana tavsiye veremiyorum.

Hangisini sen kullaniyorsun?

Türkiye de Sensodyne , Oral B , Colgate var ben çoğunlukla Oral B kullanıyorum ama bu seferlik Colgate aldım şu an onu kullanıyorum , hazır sizin gibi bu işin uzmanını bulmuşken bir şey daha sorayım , şimdi bu ağız gargaralarının alkollüsü de var alkolsüzü de , hangisi daha iyi ?

listerine üzerine tanımam, harika.
oral b colgate ipanol vs kullandım, diş eti hassasiyeti kanaması yaptılar.
listerineden çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…