Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sana tavsiyem viveti kullanma bence. fayda yerine zararı oldu biz kullanınca. sonra tanaçanın ağdalarını almaya başladm. ve çok memnunum 5 lira civarı bi kartuş ama değer, özellikle pudralı olanı daha iyi
sana tavsiyem viveti kullanma bence. fayda yerine zararı oldu biz kullanınca. sonra tanaçanın ağdalarını almaya başladm. ve çok memnunum 5 lira civarı bi kartuş ama değer, özellikle pudralı olanı daha iyi
arkadaşlar ben depilissima aldım kuafordede onu kullanıyorlar bıde tuy azaltıcı serumunu aldım cok ıyı geldı ama sureklı yapmak lazımmış depılıssımadan memnunum ınt de ındırımdeydı aldım ama bugun bırseye rastladım bı vıdeoya pandhy's dıe bı agda varmıs yurtdısında batıkları bıle alıyordu cene altındakı sarı sekerlı agda gıbı suruluyordu elle sasırdım valla pandhy's hakkında bılgısı olan varmı? erkekler bıle onu yaptırıyormus yurtdısında pandhy's com bakın