Hangi Ağda Markası?

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13.671
Puanlar
498
Kızlar evde ağda makinem var ama hep kuaföre gidiyordum artık kendim yapacağım karar verdim.2 kere kullandım ikisinde de kırdım tüyleri.Sanırım aldığım markalar sıkıntılı şu çeşit ağda tiplerinden alıyorum o ısıtıcı ağda makinesi için..Kullandığınız önerebileceğiniz bir marka var mıdır??

agda.jpg

Ay gören yok başlığımı niyeee :(

Piyasada öyle çok marka görmedim ben. Daha doğrusu büyük marketlerde. Sesu ve vivet var. Ben Sesu dan memnunum. Tavsiye ederim.

Piyasada öyle çok marka görmedim ben. Daha doğrusu büyük marketlerde. Sesu ve viet var. Ben Sesu dan memnunum. Tavsiye ederim.
tamamm sesu deneyeyim o zaman
hayır kırıyor bazı markalar bizim evin buradaki kozmetikçilerde de ondan
çok teşekkür ederim canım:)

Kızlar evde ağda makinem var ama hep kuaföre gidiyordum artık kendim yapacağım karar verdim.2 kere kullandım ikisinde de kırdım tüyleri.Sanırım aldığım markalar sıkıntılı şu çeşit ağda tiplerinden alıyorum o ısıtıcı ağda makinesi için..Kullandığınız önerebileceğiniz bir marka var mıdır??

Eki Görüntüle 1279437
Vivet kullanıyorum ben. Pembe olanından..
Sesu kullandım ama memnun kalmadım.

Ne demek rica ederim. Vivet te kullandım ama dedim yaa memnun kalmadım. Sesu nun yeşil olanları daha iyi oluyor.

Bu kartuş ağdaları sıcak suda eritip sürsek olmaz mı illa ağda ısıtıcı makine mi lazım ?

Remove markası var ben onu kullanmaya başladım, değişik şekilli bantları bile var :) baya kalp şeklinde çıkarıyosun çok eğlenceli :)

Back