• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HANGİ ADETİM GECERLİ

Queenmarly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
42
19
3
30
Merhaba kizlar Şubat 3 te regl oldum sonrasında adetin 3. Günü doğum kontrol hapına başladım ama 3 gün kullanabildim çok bulantı yaptı bıraktım adetim 4. Günü azalmış gibiydi ilacı bırakınca adetim tekrar çoğaldı ve 3 şubattan 10 şubata kadar adet gördüm az az sonrasında şimdi ben hangi günü dikkate almalıyım ayın 3 ünümu yoksa ilacı kesip tekrar adet olduğum günümü yani ayın 6 sini ama ona göre bile hesaplarsam hala adet olmadım tabi ilacı da kestigim için korunmusta olmadım şuan adetimi bekliyorum yoksa hamilemiyim onuda anlayamıyorum normalde 5nde adet olmam lazımdı ama hala bişey yok yani 2 gün geçti bugünde bişey yok bana yardımcı olur musunuz ? Dün test yaptım denedim negatif çıktı hiç bişey anlayamıyorum şuan

Bence adet düzenini bozmuşsun ondan ne zaman olursun bilinmez cnm sabırla beklemen lazım .

Sanmıyorum canım normalde hapı bir ay önceden kullanın diyenler var güya iyi koruma yapsın diye gebe de olabilirsin .. çünkü bıraktıktan sonra kullanmadın birsey demi

• Beğen
Reactions: H M
Sanmıyorum canım normalde hapı bir ay önceden kullanın diyenler var güya iyi koruma yapsın diye gebe de olabilirsin .. çünkü bıraktıktan sonra kullanmadın birsey demi
Yok canım hiç bişey kullanmadım normalde ayın 18 yumurtlama gösteriyor bende o günleri maşallah hiç boş gecmemisim ama tek umudum ilac belki yumurtlama gününü değiştirmiştir diye düşündüm adet uzun sürünce belki yumurtlamada gün atlamistir diye düşündüm ama hala tık yok

Sen gebelik istiyor musun istemiyor musun anlamadım ama imkansız koruması hapın ama bak ben 2 yıla yakındır korunmadan beraberlik yaşıyorum eşimle tık yok ☺️ Hiç belli olmaz yani

Sen gebelik istiyor musun istemiyor musun anlamadım ama imkansız koruması hapın ama bak ben 2 yıla yakındır korunmadan beraberlik yaşıyorum eşimle tık yok ☺ Hiç belli olmaz yani
Benim başımdan kötü bı olay geçti aslında ben 3 ay önce ikizlerime hamile kaldım ama kaybettim sonrasında psikolojik olarak çok etkilendim ve istemiyorum artık dedim eşimle kan uyusmazligimiz var ilkinde kaybettiklerimde okadar vazgeçmişlik vardiki iğne bile yaptırmadım şimdi tuttu diye korkuyorum uyuşmazlık var diye çünkü direk riskli gebelik durumuna giricek buda olursa kendi hatamdan dolayı bu sefer de kaybetmek istemiyorum :KK43:

Hap ilk 9 gün düzenli içtikten sonra korur. 7. gününde yaşadığımız ilişkiden hamile kalmıştım ben düzenli içmeme rağmen. Hapı bırakıncaki reglinizden sayın, öncekinden değil. Onun üzerine de gecikme normaldir hemen bıraktığınız için. Korunmasız ilişki olduğu için yine de test yapın. Regl olana kadar her hafta tekrarlayın.

Bir de markaya göre değişir mi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla reglin 3. günü başlayınca o ay tüm paket bitse de korumuyor, ilk gün içmen lazım. Hormonal bozukluklar için reglin 3. günü başla derler korunmak için ilk günü. Ben 3. günü başladığımda ikinci paket bitene kadar regl olmamıştım.

Benim başımdan kötü bı olay geçti aslında ben 3 ay önce ikizlerime hamile kaldım ama kaybettim sonrasında psikolojik olarak çok etkilendim ve istemiyorum artık dedim eşimle kan uyusmazligimiz var ilkinde kaybettiklerimde okadar vazgeçmişlik vardiki iğne bile yaptırmadım şimdi tuttu diye korkuyorum uyuşmazlık var diye çünkü direk riskli gebelik durumuna giricek buda olursa kendi hatamdan dolayı bu sefer de kaybetmek istemiyorum :KK43:
Cok üzüldüm kuzum ya Allah sabır versin bende bir kimyasal yaşadım 3 günlük bir gebelik işte ona rağmen cok üzüldüm dilerim rabbim bir daha yaşatmaz ama iğnesi var bildiğim kadarıyla doktor ne öneriyor peki .. inşallah hayırlısı neyse o olur ve üzme kendini senin hatan yok ki her kadın gibi sende anne olmak istiyorsun ..

Back