• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri hande subaşının gelinliği...

imral

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
313
1
96
36
Antalya
bence diğer ünlü gelinlere göre çok daha güzel olmuş

Eklentiler

• $hande_subasi_gelinlik.jpg
    $hande_subasi_gelinlik.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 282
Gelinliğin diğer birkaç fotoğrafı

hande-subasi-gelinlik.jpg

5.jpg

76a05de68543b0155a9b62d852250332_840.jpg

Üst kısmı ve duvağı çok beğendim ancak eteğini çok kötü buldum. Nedeni de duruşu. Bir kere çok kabarık, yani çok "tarlatanlı" duruyor, iyi, marka gelinliklerin tarlatanının böyle büyük olmasını bırakın, tarlatanı olmaz bile. Kabarık olacaksa tülle kabartılır altı. Bu şekilde eteğin dökülüşü kötü duruyor ve damatın yaklaştığı fotoda bakın etek yana kaymış. Cıks cıks, bu kadar güzel kumaşlı bir gelinlikte böyle bir etek çok yanlış...

çok güzel bir gelinlik özellikle duvağına bittim bu konuda bir sorum olacak duvak dantel değil mi dantel ise eğer ağır olmaz mı .yani o tip kumaştan şöyle uzun bi duvak olsa benim gibi bi 1.55 bi insanın sürüyerek kullanacağı bi duvak ağırmı gelir. verdiğiniz bilgilere göre hayal kurcamda :))))

kimle evlenmiş bu ayol
bu arada bilen bilir bir kadın bir erkek de zeynebin gıcık olduğu derya yı bu kadın seslendiriyordu:9:

Gelinlik konusunda minenese katılıyorum. Fena bir gelinlik değil ama eteğin duruşu kalıp gibi, etek kısmı doğal dökümlü durmuyor. Duvağındaki güpürlerin yoğunluğuda rahatsız etti beni.

bayıldığım ve hayalimdeki gelinliğin birebir aynısı... :69:

Gelinliğin diğer birkaç fotoğrafı

hande-subasi-gelinlik.jpg

5.jpg

76a05de68543b0155a9b62d852250332_840.jpg

Üst kısmı ve duvağı çok beğendim ancak eteğini çok kötü buldum. Nedeni de duruşu. Bir kere çok kabarık, yani çok "tarlatanlı" duruyor, iyi, marka gelinliklerin tarlatanının böyle büyük olmasını bırakın, tarlatanı olmaz bile. Kabarık olacaksa tülle kabartılır altı. Bu şekilde eteğin dökülüşü kötü duruyor ve damatın yaklaştığı fotoda bakın etek yana kaymış. Cıks cıks, bu kadar güzel kumaşlı bir gelinlikte böyle bir etek çok yanlış...

Mine Hanım merhaba,
İnternet sitenizi ve forumdaki yorumlarınızı ilgi ile okudum. Oldukça bilgilendirici ve güzel yazılarınız var, teşekkür ederim. İzninizle size bir sorum var. Aslında bu gelinlik ile ilgili yaptığınız yorum benim sorunumda. Kısmet olursa Temmuz ayında düğünüm var. Gelinlik için biraz erken ama daha sonra sorun yaşamamk için Ankara'da bulunan HRB ELEGANT gelinlik ile öngörüşme yaptım. İki model denedim, Pronovias aglaya benzeri bir model ve dirsek altı kollu dantelli bir diğer model. İlk denediğim modeli beğendim,ama özellikle etek ile ilgili çekincelerim var. Öncelikle kumaş konusunda neler sorulmalı bunları öğrenmek istiyorum ve eteğin sizin dediğiniz gibi doğal kabarıklığı olması için (sanırım A form deniliyor buna) nasıl yönlendirme yapmalıyım. Bu arada boyum 1.72 ve 38 bedenim, saçlarım kumral siz ne tarz bir gelinlik önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Back