Hande Altaylı-Aşka Şeytan Karışır

maynak_zgr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
205
2
116
Ankara
bilmiyorum okudunuz mu;ama bana göre her kadının muhakkak okuması gereken bir kitap...
aramızda okuyan arkadaşlar varsa fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim

a.s.

Diğer kitabını okumuştum(maraz).Eğlenceli ve güzel bir kitaptı.Bu kitabıda en kısa zamanda okumayı planlıyorum.

İnsanı bir anda bir film şeridi şeklinde kendi hayatıyla karşı karşıya bırakacak hatalarını ve kararlarını yorumlamasını sağlayacak sade bir dille anlatılmış sürükleyici ve bir o kadarda ilgiçekici bir kitap.Sadece sonuç kısmını biraz daha türk sineması tarzında mutlu son beklerdim. .Kurgusu mükemmel,akıcı ve sonu tahmin edilebilir sandığınız ancak son satırı bile sürpriz sayılabilecek film tadında bir roman.

Fakat şunuda belirtmeliyim Kitapta yer alan küfürler hiç hoş değildi.Bir bayanın kolay kolay etmeyeceği küfürler yer alıyor kaldı ki buna gerek de yok zaten çünkü yerli yersiz küfürler edilmiş.

konu açılalı da ben bu kitabı okuyalı da uzun zaman olmuş ama yine de yazmak istedim..
gerçekten bir çırpıda biten bir anlatımı ve kurgusu var.ben beğenmiştim.çok çarpıcı cümleler vardı:

"sıradan insanlar yoldan cıkmaz, en masumlar günahkar olmaz, iyiler kötülük yapmazdı; eger aska seytan karısmasaydı..."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…