- Konu Sahibi esocangeldiii
Arkadaslar Kucukyalida igneli epilasyon yapan Handan hnm a gidenler memnun kaldi mi bilgi verebilir misiniz lütfen birde Adres ve telefonunu bulamıyorum yardımcı olur musunuz...cok tesekkurler. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buldunmu handan ablanin telini? Vereyimmi? Gec gormusum burayi .heee bide, tabikide memnunduk. Memnunduk diyorum cunku isim bitti killa ve tuyle; )
530 877 71 07 handan hnm in telefonu
İletişim bilgisini bana da gönderebilir misiniz rica etsem :) çok makbule geçerBuldunmu handan ablanin telini? Vereyimmi? Gec gormusum burayi .heee bide, tabikide memnunduk. Memnunduk diyorum cunku isim bitti killa ve tuyle; )
Handan hanimin telefonunu buldunuz mu acaba? Eger oyleyse lutfen bana da gonderebilir misiniz acil ihtiyacim varİletişim bilgisini bana da gönderebilir misiniz rica etsem :) çok makbule geçer
Merhaba, Handan Hanım'ın iletişim bilgilerine ulaşabildini mi? Rica etsem bana msj atabilir misiniz?Handan hanimin telefonunu buldunuz mu acaba? Eger oyleyse lutfen bana da gonderebilir misiniz acil ihtiyacim var
Handan hanimin telefonunu buldunuz mu acaba? Eger oyleyse lutfen bana da gonderebilir misiniz acil ihtiyacim var
ilk sayfada handan hanımın numarası yazıyor ama yazıyım yine de 530 877 71 07Merhaba, Handan Hanım'ın iletişim bilgilerine ulaşabildini mi? Rica etsem bana msj atabilir misiniz?
çok teşekkürlerilk sayfada handan hanımın numarası yazıyor ama yazıyım yine de 530 877 71 07
Merhaba, devam ediyo musunuz Handan Hanim'a, memnun musunuz?530 877 71 07 handan hnm in telefonu
Cumulonimbus Merhaba,Handan hanim islemleri evinde mi gerçekleştiriyor acaba ?
Cok tesekkur ederim :)Cumulonimbus Merhaba,
Özelden msjını gördüm ama ben daha yeniyim burda ve msj aramıyorum. Handan hanıma bugün gittim, ev değil küçük bir dükkanda yapıyor işlemleri. Handan Hanım Acil konu başlığında, 3. sayfada. en son mesajda anlattım her şeyi, oraya bakabilirsen sevinirim. T
Handan hanım işinde iyi mi acaba ? ve bu telefon numarası doğru mu ?Cumulonimbus Merhaba,
Özelden msjını gördüm ama ben daha yeniyim burda ve msj aramıyorum. Handan hanıma bugün gittim, ev değil küçük bir dükkanda yapıyor işlemleri. Handan Hanım Acil konu başlığında, 3. sayfada. en son mesajda anlattım her şeyi, oraya bakabilirsen sevinirim. T