• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Handan hn.kucukyali igneli epilasyona gidenler

esocangeldiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
126
1
66
İstanbul
Arkadaslar Kucukyalida igneli epilasyon yapan Handan hnm a gidenler memnun kaldi mi bilgi verebilir misiniz lütfen birde Adres ve telefonunu bulamıyorum yardımcı olur musunuz...cok tesekkurler. .

Buldunmu handan ablanin telini? Vereyimmi? Gec gormusum burayi .heee bide, tabikide memnunduk. Memnunduk diyorum cunku isim bitti killa ve tuyle; ):24:

Ben de Handan hanımın ismini çok duydum ama leke kalma işi beni biraz korkutuyor açıkçası. Forumda bi Göztepe'deki bi de Küçükyalı'daki Handan hanım gördüm ikisi aynı kişi de adresi mi değişti? Eğer öyleyse şu an hangi adreste biliyor musun?

Handan hanim islemleri evinde mi gerçekleştiriyor acaba ?
Cumulonimbus Merhaba,
Özelden msjını gördüm ama ben daha yeniyim burda ve msj aramıyorum. Handan hanıma bugün gittim, ev değil küçük bir dükkanda yapıyor işlemleri. Handan Hanım Acil konu başlığında, 3. sayfada. en son mesajda anlattım her şeyi, oraya bakabilirsen sevinirim. T

Cumulonimbus Merhaba,
Özelden msjını gördüm ama ben daha yeniyim burda ve msj aramıyorum. Handan hanıma bugün gittim, ev değil küçük bir dükkanda yapıyor işlemleri. Handan Hanım Acil konu başlığında, 3. sayfada. en son mesajda anlattım her şeyi, oraya bakabilirsen sevinirim. T
Cok tesekkur ederim :)

Cumulonimbus Merhaba,
Handan hanım işinde iyi mi acaba ? ve bu telefon numarası doğru mu ?

Back