Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhaba acaba 10 eylülde yumurtlama 11 eylülde çatlama mıdır ?
- Konu Sahibi Fatmazell
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon takibi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Pco var mı canım sende
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Evet varPco var mı canım sende
Yani o zaman olmuşta olabilir olmamışta çünkü bende kullandım bir ara Ovulasyon testi ama hep koyu çıkıyordu pco olanlarda tam göstermiyor diye biliyorum LH hormonunun yüksekse doğru göstermiyorEvet var
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Bir gebenin günlüğünden aldım orada pcolarda çokca gebe kalan var ve dediğiniz gibi hep pozitif göstermiyor attığı örneklerde amaYani o zaman olmuşta olabilir olmamışta çünkü bende kullandım bir ara Ovulasyon testi ama hep koyu çıkıyordu pco olanlarda tam göstermiyor diye biliyorum LH hormonunun yüksekse doğru göstermiyor
Bilmiyorum canım ben tecrübemi söyledim sana herkeste aynı olacak diye birşey yok 13 ü yazan testte yine koyu olmuş ondan dedim zaten pco var mı diye benimde hep bi koyu bi silik çıkıyordu yaniBir gebenin günlüğünden aldım orada pcolarda çokca gebe kalan var ve dediğiniz gibi hep pozitif göstermiyor attığı örneklerde ama
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Doğrudur rabbim kucağımıZı boş bırakmasınBilmiyorum canım ben tecrübemi söyledim sana herkeste aynı olacak diye birşey yok 13 ü yazan testte yine koyu olmuş ondan dedim zaten pco var mı diye benimde hep bi koyu bi silik çıkıyordu yani
Amin inşallahDoğrudur rabbim kucağımıZı boş bırakmasın
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
İşte bu bugün yaptığım ben 10 eylül yumurtlama 11 eylül çatlama zannederek 2 gün ilişki yaşadım çatladı zannederek düm yapmadım Bugün yaptım tekrar ikinci çizgi belirdi anlayamadım bir gebenin günlüğü ebru ceylan da devam daha yumurtlama olmamış dedi13 eylülün o anki yapılmış ve çekilen resmi yok mu
Eklentiler
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Bu 10 eylül canımPardon saati galiba 13 .. 10 eylu yani
Eklentiler
- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
- 108
Kirmizilik yaralanmamış evet daha bide unutma kırmızılı damlatir damlama beliriyor saka gibi..İşte bu bugün yaptığım ben 10 eylül yumurtlama 11 eylül çatlama zannederek 2 gün ilişki yaşadım çatladı zannederek düm yapmadım Bugün yaptım tekrar ikinci çizgi belirdi anlayamadım bir gebenin günlüğü ebru ceylan da devam daha yumurtlama olmamış dedi
- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
- 108
Bu kirmizi gibi cnm net olmasada.. sen daha iyi bilirsin o günü.. yavaş yavaş siliklesiyir..Bu 10 eylül canım
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Dediğinizden birşey anlamadım kusura bakma kuzum yaKirmizilik yaralanmamış evet daha bide unutma kırmızılı damlatir damlama beliriyor saka gibi..
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
İşte 2 gün silikleşti bugün tekrar belirdi o ikinci çizgi devam edicem testlereBu kirmizi gibi cnm net olmasada.. sen daha iyi bilirsin o günü.. yavaş yavaş siliklesiyir..
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Evet evet ediyorum bir gebenin günlüğünden aldım bir çoğunun yumurtlaması 1 ya da 2 gün dürüyor sonra hemen silikleşiyor örnek testlerde bende öyle zannettim3 4 gun sürebiliyor yumurtlama.. sivi alımına dikkat ediyorsundur mutlaka ..
- 6 Eylül 2020
- 4.559
- 7.549
- 108
Nasip iki yumurtlama da olabilir her ihtimali dusun ailede ikiz var mi.Evet evet ediyorum bir gebenin günlüğünden aldım bir çoğunun yumurtlaması 1 ya da 2 gün dürüyor sonra hemen silikleşiyor örnek testlerde bende öyle zannettim
- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
Eşimin annesinin tarafında var canımNasip iki yumurtlama da olabilir her ihtimali dusun ailede ikiz var mi.