• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar merhaba acaba 10 eylülde yumurtlama 11 eylülde çatlama mıdır ?

Fatmazell

Hoşgeldiniz Zarif Hasretlerim🤍
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Eylül 2021
4.881
9.144
108
25
7AC0CB2C-70A2-4BD6-AA39-93477C970B3D.jpeg
7AC0CB2C-70A2-4BD6-AA39-93477C970B3D.jpeg

Yani o zaman olmuşta olabilir olmamışta çünkü bende kullandım bir ara Ovulasyon testi ama hep koyu çıkıyordu pco olanlarda tam göstermiyor diye biliyorum LH hormonunun yüksekse doğru göstermiyor
Bir gebenin günlüğünden aldım orada pcolarda çokca gebe kalan var ve dediğiniz gibi hep pozitif göstermiyor attığı örneklerde ama

Bir gebenin günlüğünden aldım orada pcolarda çokca gebe kalan var ve dediğiniz gibi hep pozitif göstermiyor attığı örneklerde ama
Bilmiyorum canım ben tecrübemi söyledim sana herkeste aynı olacak diye birşey yok 13 ü yazan testte yine koyu olmuş ondan dedim zaten pco var mı diye benimde hep bi koyu bi silik çıkıyordu yani

Bilmiyorum canım ben tecrübemi söyledim sana herkeste aynı olacak diye birşey yok 13 ü yazan testte yine koyu olmuş ondan dedim zaten pco var mı diye benimde hep bi koyu bi silik çıkıyordu yani
Doğrudur rabbim kucağımıZı boş bırakmasın 🤲🏻

13 eylülün o anki yapılmış ve çekilen resmi yok mu
İşte bu bugün yaptığım ben 10 eylül yumurtlama 11 eylül çatlama zannederek 2 gün ilişki yaşadım çatladı zannederek düm yapmadım Bugün yaptım tekrar ikinci çizgi belirdi anlayamadım bir gebenin günlüğü ebru ceylan da devam daha yumurtlama olmamış dedi

Eklentiler

• 974E27E6-F42E-4F07-8510-FDD6E4F5AF4E.jpeg
    974E27E6-F42E-4F07-8510-FDD6E4F5AF4E.jpeg
    91,8 KB · Görüntüleme: 47
İşte bu bugün yaptığım ben 10 eylül yumurtlama 11 eylül çatlama zannederek 2 gün ilişki yaşadım çatladı zannederek düm yapmadım Bugün yaptım tekrar ikinci çizgi belirdi anlayamadım bir gebenin günlüğü ebru ceylan da devam daha yumurtlama olmamış dedi
Kirmizilik yaralanmamış evet daha bide unutma kırmızılı damlatir damlama beliriyor saka gibi..

3 4 gun sürebiliyor yumurtlama.. sivi alımına dikkat ediyorsundur mutlaka ..

3 4 gun sürebiliyor yumurtlama.. sivi alımına dikkat ediyorsundur mutlaka ..
Evet evet ediyorum bir gebenin günlüğünden aldım bir çoğunun yumurtlaması 1 ya da 2 gün dürüyor sonra hemen silikleşiyor örnek testlerde bende öyle zannettim

Back