Kışa kadar reytingleri iyi gider gibi geliyo banadaen son oynayan bölüm de güzeldi reytingleri gayet iyi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanım Köylü Star Tv
- Konu Sahibi -Alisa-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Haziran 2014
- 599
- 809
- 123
ilkgün ve ferit aynı evde doğmuş acaba bebeklerimi karıştırdı o nine ferit düzgünün oğlu ilkgün de fikrinin kızı olabilir mi.
en son oynayan bölüm de güzeldi reytingleri gayet iyi.
Kışa kadar reytingleri iyi gider gibi geliyo banada
Bu bölüm Düzgün bey hep oğlum olsun isterdim dedi. Artık iyice eminim. Ferit düzgünün oğlu, ama niye düzgün Ferite karşı bukadar sert, içgüdüsel babalık sertligimi acaba
- 28 Ocak 2009
- 33.801
- 55.281
- 1.123
yazın 1.olur.Kışa kadar reytingleri iyi gider gibi geliyo banada
- 28 Ocak 2009
- 33.801
- 55.281
- 1.123
şımarık olarak görüyor olabilir ama bebekler nasıl karıştı ki.Bu bölüm Düzgün bey hep oğlum olsun isterdim dedi. Artık iyice eminim. Ferit düzgünün oğlu, ama niye düzgün Ferite karşı bukadar sert, içgüdüsel babalık sertligimi acaba
- 10 Haziran 2014
- 599
- 809
- 123
Zaten ayni gün, ayni evde farkli katlarda dünyaya gelmişler. Düzgünün esi 1991 senesinde vefaat etmiş. Belki anne ölünce bebekleri Ebe değiştirdi ve bunun vebali için sabır taşına ağlıyor.şımarık olarak görüyor olabilir ama bebekler nasıl karıştı ki.
Aa bak şimdi yazarken aklima geldi, ozaman diğer kızlar farklı anneden mi dünyaya geldi. Geçen bölüm Düzgün iki kere evlendigini söylemişti ama orayı iyi dinleyememistim
- 28 Ocak 2009
- 33.801
- 55.281
- 1.123
evet diger kızlar farklı anneden ilkgünün annesi ölünce düzgün ilkgünün teyzesi ile evlenmiş yani evlendirilmiş.Zaten ayni gün, ayni evde farkli katlarda dünyaya gelmişler. Düzgünün esi 1991 senesinde vefaat etmiş. Belki anne ölünce bebekleri Ebe değiştirdi ve bunun vebali için sabır taşına ağlıyor.
Aa bak şimdi yazarken aklima geldi, ozaman diğer kızlar farklı anneden mi dünyaya geldi. Geçen bölüm Düzgün iki kere evlendigini söylemişti ama orayı iyi dinleyememistim
3 kız ile hem kardeşler hem teyze kızı gibi .İlkgünün küçük kardeşi ile cüneyt sevgili olur bence.
- 10 Haziran 2014
- 599
- 809
- 123
Bu bölüm neredeyse hiçyeni birsey olmadı...Diziyi izlediniz mi.bu bölüm ferit ve ilkgün sahnesi azdı bence.
- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
- 823