Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.5 senedir karacaninkini kullaniyorum. Yaptiginiz kek, kofte icin yogurdugunuz kiyma bile cok fark ediyor. Bos yatirim degil gercekten. Kayinvalidemde smeg in modeli var, inanin islevleri ayni sadece biri ithal ve benimkinin yaklasik 4 kati fiyatiydi. Tamamen gorsel yaniMerhabalar. Hamur yoğurma mak. almayı istiyorum ama çevremde kullanan olmadığı için hem marka hem kullanış yönünden tavsiye istiyorum arkadaşlar. Kullanışlı mı? ve hangi marka önerirsiniz rica ediyorum yardımcı olur musunuz? :)
Emsan öneririm çok memnunum asla yerinde oynama sıçrama yok gayet güzel her işinizi görürMerhabalar. Hamur yoğurma mak. almayı istiyorum ama çevremde kullanan olmadığı için hem marka hem kullanış yönünden tavsiye istiyorum arkadaşlar. Kullanışlı mı? ve hangi marka önerirsiniz rica ediyorum yardımcı olur musunuz? :)
Karacadan aldım çok güzel iş görüyor 4.5 litrelikMerhabalar. Hamur yoğurma mak. almayı istiyorum ama çevremde kullanan olmadığı için hem marka hem kullanış yönünden tavsiye istiyorum arkadaşlar. Kullanışlı mı? ve hangi marka önerirsiniz rica ediyorum yardımcı olur musunuz? :)
Modelini söyleyebilir misiniz bakayım bi :)2.5 senedir karacaninkini kullaniyorum. Yaptiginiz kek, kofte icin yogurdugunuz kiyma bile cok fark ediyor. Bos yatirim degil gercekten. Kayinvalidemde smeg in modeli var, inanin islevleri ayni sadece biri ithal ve benimkinin yaklasik 4 kati fiyatiydi. Tamamen gorsel yani
Modeli nedir acaba :)Emsan öneririm çok memnunum asla yerinde oynama sıçrama yok gayet güzel her işinizi görür![]()
Evet keşke ama ayırdığım bütçem 10binThermomix düşünebilirsiniz. Sadece hanur yoğurmakla kalmaz
Mastermaid Chef Pro Çift Kollu Mutfak Sefi 1500 WattModelini söyleyebilir misiniz bakayım bi :)
Modeli nedir acaba :)
Link bıraktım canımModeli nedir acaba :)
Merhaba, köfte tarifi verir misiniz mikserde.2.5 senedir karacaninkini kullaniyorum. Yaptiginiz kek, kofte icin yogurdugunuz kiyma bile cok fark ediyor. Bos yatirim degil gercekten. Kayinvalidemde smeg in modeli var, inanin islevleri ayni sadece biri ithal ve benimkinin yaklasik 4 kati fiyatiydi. Tamamen gorsel yani
özel bir tarifim yok acikcasi, annemden nasil ogrendiysem oyle yapiyorum yillardir. Yalniz mikserde bence cok fazla yogurunca cok macunlasiyor, hele ki kiymaniz yagliysa. Bence asiri yogurmamak daha iyi sonuc aldiriyor. Orta devirde 6-7 dk yogurmak bence yeterliMerhaba, köfte tarifi verir misiniz mikserde.