Hamur yoğurma mak.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zrd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zrd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
195
113
53
Merhabalar. Hamur yoğurma mak. almayı istiyorum ama çevremde kullanan olmadığı için hem marka hem kullanış yönünden tavsiye istiyorum arkadaşlar. Kullanışlı mı? ve hangi marka önerirsiniz rica ediyorum yardımcı olur musunuz? :)

Bana Almancı bir akraba hediye getirdi.
Markası burda yoktur. Orta kalite sanırım.
Haznesinin büyük olması önemli bence, benimki büyük, yine de hamur yogurulurken dışarı sacilabiliniyor, küçüklerde daha çoktur bu.
Ben çok memnunum. Elimde yogurmak çok yorucu geliyor artık. Ve elimle yogurdugumdan daha kıvamlı güzel oluyor. Bulaşığı da çok değil. Sadece hamur haznesi ve yoğurma aparati

Kullanışlı kekiniz bile tel tel oluyor
İçli köfte- çiğ köfte miss gibi poğça hamurları
Makarna- erişte hamuru rahatlık kalabalık aileyseniz

2.5 senedir karacaninkini kullaniyorum. Yaptiginiz kek, kofte icin yogurdugunuz kiyma bile cok fark ediyor. Bos yatirim degil gercekten. Kayinvalidemde smeg in modeli var, inanin islevleri ayni sadece biri ithal ve benimkinin yaklasik 4 kati fiyatiydi. Tamamen gorsel yani

Ekonomik uygun olsun derseniz Kumtel alınabilir ben 4 aydır kullanıyorum gayet güzel ama maddiyatta sıkıntı yok sa bir karaca daha iyisi

Thermomix düşünebilirsiniz. Sadece hanur yoğurmakla kalmaz

Emsan öneririm çok memnunum asla yerinde oynama sıçrama yok gayet güzel her işinizi görür

Karacadan aldım çok güzel iş görüyor 4.5 litrelik

Modelini söyleyebilir misiniz bakayım bi :)

Merhaba, köfte tarifi verir misiniz mikserde.

Merhaba, köfte tarifi verir misiniz mikserde.
özel bir tarifim yok acikcasi, annemden nasil ogrendiysem oyle yapiyorum yillardir. Yalniz mikserde bence cok fazla yogurunca cok macunlasiyor, hele ki kiymaniz yagliysa. Bence asiri yogurmamak daha iyi sonuc aldiriyor. Orta devirde 6-7 dk yogurmak bence yeterli

Ben fakir kullaniyorum tüm yoğurma işlemlerimi yapıyor çok memnunum. Hem bulgurlu yemeklerde hem hamur işlerinde çok rahatlatıyor işlerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…