• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamur sevdam yüzümden hamur gibi oldum :(

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.848
57.491
798
Börek, poğaça, açma, ekmek hayatımın vazgeçilmezleri.

Bir gün içinde güne poğaça ile başlayıp öğlen pizza yiyip, geceyi krep ile sonlandırabilirim.

Onları yerken inanılmaz mutluyum.

Çorba, salata hiç aramam. Yemeye kalksam onlara da ekmek eşlik ediyor..

Ve nihayet 1.62 boya 69 kilo iki yıldır değişmiyor :(

Aslında çok yediğimi düşünmüyorum ama kötü besleniyorum işte.

Çay, kahve desen şekersiz içemem.

Bir kupaya 4 küp şeker atarım.

Kahve şekersizse koca çikolatayla götürürüm falan.

Göbek ve simitlerim oraya yerleşmiş gibi ilk kez bu kadar takmış olsam da hamur sevdamın önüne geçemedi
bu takıntı.

Herkes hiç göstermiyorsun yaa dese de çıplak halimi bilen benim :(

Bu hamura olan aşkım ne olacak benim?

İnsan hamura alışınca çok kötü oluyor.

Nasıl çikolata bağımlılık yapiyorsa bence hamur da bağımlılık sebebi :bicak:

Mesela her sabah pişi yapılsa yerim. İçine patates, ıspanak, kasar ne koysan gideri var. Boşta yeniyor kerata :KK53:

Cerkeslikten dolayı, gelsin kurzeler gitsin hingallar derken bakiyosun sonu yok birakiyosun.

Şuan eşim sevmiyor diye evde hamur isi yapmıyorum, iyi ki sevmiyor. Yoksa benim durumum da sizden farkli olmazdı

Poğaça hem yağlı hem de yedikçe yiyosun ilk onu birak.

Krep için tam buğday unu alıp onunla yap zamanla azaltirsin.
Pizzaya öneri yok her gün olsa her gün yerim ama ince ve kepekli olanını :skandal:

Börek, poğaça, açma, ekmek hayatımın vazgeçilmezleri.

Bir gün içinde güne poğaça ile başlayıp öğlen pizza yiyip, geceyi krep ile sonlandırabilirim.

Onları yerken inanılmaz mutluyum.

Çorba, salata hiç aramam. Yemeye kalksam onlara da ekmek eşlik ediyor..

Ve nihayet 1.62 boya 69 kilo iki yıldır değişmiyor :KK43:

Aslında çok yediğimi düşünmüyorum ama kötü besleniyorum işte.

Çay, kahve desen şekersiz içemem.

Bir kupaya 4 küp şeker atarım.

Kahve şekersizse koca çikolatayla götürürüm falan.

Göbek ve simitlerim oraya yerleşmiş gibi ilk kez bu kadar takmış olsam da hamur sevdamın önüne geçemedi
bu takıntı.

Herkes hiç göstermiyorsun yaa dese de çıplak halimi bilen benim :KK43:

Bu hamura olan aşkım ne olacak benim?

Afiyet olsun valla yediginle cok iyisin bende hamur manyagiyim ama oyle cok sik yemem ekmek disinda

Ama maalesef kilo sikintisi yasiyirum bence sen yediklerinle az bile almissin keske bende senin kadar olsaymisim

Duygusal olarak eksik bir şeyler varsa karbonhidratı daha çok sevebiliyor insan. Manevi olarak size faydası olacak bir şeyler yapmayı deneyebilirsiniz.
Ciddimisiniz benim.karbonhiddat sevdam bundan kaynakli olabilir mi acaba

Bugun cok uzgundum mesela gidip gelip kendimi ekmege vurdum

gel senle göbek tokuşturak teletabiler gibi :KK19:

Sende mi? :) Oyyy 42 beden giyiyorum da onu bile zorlar oldu benim toto yaa :(
Bir de armut tipliyim üstüm 38-40 alt 42..

İnsan hamura alışınca çok kötü oluyor.

Nasıl çikolata bağımlılık yapiyorsa bence hamur da bağımlılık sebebi :bicak:

Mesela her sabah pişi yapılsa yerim. İçine patates, ıspanak, kasar ne koysan gideri var. Boşta yeniyor kerata :KK53:

Cerkeslikten dolayı, gelsin kurzeler gitsin hingallar derken bakiyosun sonu yok birakiyosun.

Şuan eşim sevmiyor diye evde hamur isi yapmıyorum, iyi ki sevmiyor. Yoksa benim durumum da sizden farkli olmazdı

Poğaça hem yağlı hem de yedikçe yiyosun ilk onu birak.

Krep için tam buğday unu alıp onunla yap zamanla azaltirsin.
Pizzaya öneri yok her gün olsa her gün yerim ama ince ve kepekli olanını :skandal:

Her türlü götürürüm.
Mantı falan tok karnına yerim:KK14:

Afiyet olsun valla yediginle cok iyisin bende hamur manyagiyim ama oyle cok sik yemem ekmek disinda

Ama maalesef kilo sikintisi yasiyirum bence sen yediklerinle az bile almissin keske bende senin kadar olsaymisim

Öyle mi dersin?
Ama kilom belli bir bölgede olunca olmuyor. :(

Beni börekler bu hale getirdi. :KK14:

Kesin çözüm canan karatayı ara öleceksin diye fırçalasın seni :KK70:

:) :) Etkisi olacağını sanmam. Mutluluk sebebim o börekler.

Duygusal olarak eksik bir şeyler varsa karbonhidratı daha çok sevebiliyor insan. Manevi olarak size faydası olacak bir şeyler yapmayı deneyebilirsiniz.

Bunu bilmiyordum..

Hayat boyu duygusal bir yanım eksikmiş demek :(
Küçüklükten beri hamurcuydum ben çünkü :kızgın:

Ciddimisiniz benim.karbonhiddat sevdam bundan kaynakli olabilir mi acaba

Bugun cok uzgundum mesela gidip gelip kendimi ekmege vurdum

Kişi kendinden bilir işi. Ben de çok düşkünüm karbonhidrata. Özellikle moraller bozukken en kolay ve ucuz yol. Uyuşturucu gibi bir nevi. Yediğin andan itibaren mutlu oluyorsun ama etkisi geçince alınan kilolarla daha da dibe batıyorsun.

Kişi kendinden bilir işi. Ben de çok düşkünüm karbonhidrata. Özellikle moraller bozukken en kolay ve ucuz yol. Uyuşturucu gibi bir nevi. Yediğin andan itibaren mutlu oluyorsun ama etkisi geçince alınan kilolarla daha da dibe batıyorsun.

Aynen ya hani dertlrnince sigaraya kosar ya sigara icicileri aunen iyle bisey ama duygusal dediler ya orda bittim evet bugun duygusal modumdaydum ve 2 saat araliklarla mutfaga gidip ekmek yedim simdide gidip yiyesim var amavyataga girdim useniyorum:KK53:

Bunu bilmiyordum..

Hayat boyu duygusal bir yanım eksikmiş demek :KK43:
Küçüklükten beri hamurcuydum ben çünkü :kızgın:

Birkaç yerde okudum diye hatırlıyorum ama kaynağını bulamadım şimdi. Kendi deneyimlerimi de işin içine katınca ister istemez hak veriyorum bu görüşe.

Birkaç yerde okudum diye hatırlıyorum ama kaynağını bulamadım şimdi. Kendi deneyimlerimi de işin içine katınca ister istemez hak veriyorum bu görüşe.
Karbonhidrat insanin hayatindan ciktikca insan mutsuzlasiyormus yuzu dusuyormus diye duymustum bende ne kadar dogru bilimsel bilmiyorum ama kendi adima kabul edip inaniyorum.bubteze

Aynen ya hani dertlrnince sigaraya kosar ya sigara icicileri aunen iyle bisey ama duygusal dediler ya orda bittim evet bugun duygusal modumdaydum ve 2 saat araliklarla mutfaga gidip ekmek yedim simdide gidip yiyesim var amavyataga girdim useniyorum:KK53:

Üşengeçlik iyi böyle zamanlarda yoksa kendini frenlemek zor.

Back
X