Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyarmadı ama şöyle birşey var hoca bana program verdi o programda olmayan şeyleri yaptım ya onlardan oldu ya da bilmiyorum ama üstüne basamıyorumYaşadım, hamliktan ve zorlamadan oluyor. Sporda kimse sizi ilk gün zorlamayın diye uyarmadi mi ?
Buz koyun ,bacağınızı yastıkla destekleyin kas gevsetici krem sürün. Dayanamayacak olursanız saglikocaginda gidip kasgevsetici ağrı kesici hap alabilirsiniz. Geçer bir kaç güne. Hocanizin programından cikmamanizi tavsiye ederim.Uyarmadı ama şöyle birşey var hoca bana program verdi o programda olmayan şeyleri yaptım ya onlardan oldu ya da bilmiyorum ama üstüne basamıyorum
Uyarmadı ama şöyle birşey var hoca bana program verdi o programda olmayan şeyleri yaptım ya onlardan oldu ya da bilmiyorum ama üstüneYaşadım, hamliktan ve zorlamadan oluyor. Sporda kimse sizi ilk gün zorlamayın diye uyarmadi mi ?
Kaç güne geçer ve kaç gün geçmezse hastaneye gidimBuz koyun ,bacağınızı yastıkla destekleyin kas gevsetici krem sürün. Dayanamayacak olursanız saglikocaginda gidip kasgevsetici ağrı kesici hap alabilirsiniz. Geçer bir kaç güne. Hocanizin programından cikmamanizi tavsiye ederim.
Morluk 1 haftadan önce geçmez. Ama ayak ağrınız dayanilmayacak kadar siddetliyse doktora hemen gidin. Büyük ihtimalle bir şey yoktur onlar da kas gevşetici ve bandaj verecektir ama için rahat eder.Uyarmadı ama şöyle birşey var hoca bana program verdi o programda olmayan şeyleri yaptım ya onlardan oldu ya da bilmiyorum ama üstüne
Kaç güne geçer ve kaç gün geçmezse hastaneye gidim
Ayağımda birşey yok ama dizim ve kalçamın arası çok ağrıyor yatarken bile özellikle belim. Ben int baktım yırtıkların belirtilerinde de benim belirtilerim var korkuyorum doktora gitmeyeMorluk 1 haftadan önce geçmez. Ama ayak ağrınız dayanilmayacak kadar siddetliyse doktora hemen gidin. Büyük ihtimalle bir şey yoktur onlar da kas gevşetici ve bandaj verecektir ama için rahat eder.
İnternetten bakma.korkunun ecele faydası yok ,doktordan başka da derdine derman olacak kimse yok. Ama ben sanmıyorum büyük bir şey olacağını. Hemen hemen herkesin başına geliyor özellikle zorlayanlarin.Ayağımda birşey yok ama dizim ve kalçamın arası çok ağrıyor yatarken bile özellikle belim. Ben int baktım yırtıkların belirtilerinde de benim belirtilerim var korkuyorum doktora gitmeye
Tamamdır teşekkürlerİnternetten bakma.korkunun ecele faydası yok ,doktordan başka da derdine derman olacak kimse yok. Ama ben sanmıyorum büyük bir şey olacağını. Hemen hemen herkesin başına geliyor özellikle zorlayanlarin.