smhsmh Kaan'ım Allaha Emanetsin Pro Üye Anneler Kulübü 13 Şubat 2008 8.984 43 683 Ankara 10 Eylül 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi smhsmh #1 hamsiyi kılçıksız ayıkla. robotta çek soğanları yine robatta çek hamsilerin üzerine ekle ekmekleri çek hamsiye ekle tuzu ve baharatları ekleyip iyice yoğur. ellerini hafif yağlayıp köfte şekli ver.kızgın yağda kızart afiyet olsun..................................................... 1 kilo hamsi 4 adet yeşil soğan 1 adet kuru soğan 4-5 dilim ekmek tuz, karabiber, kekik kırmızıpulbiber ...................................................................... Son düzenleme: 11 Eylül 2008
hamsiyi kılçıksız ayıkla. robotta çek soğanları yine robatta çek hamsilerin üzerine ekle ekmekleri çek hamsiye ekle tuzu ve baharatları ekleyip iyice yoğur. ellerini hafif yağlayıp köfte şekli ver.kızgın yağda kızart afiyet olsun..................................................... 1 kilo hamsi 4 adet yeşil soğan 1 adet kuru soğan 4-5 dilim ekmek tuz, karabiber, kekik kırmızıpulbiber ......................................................................
Eftelya6122 YaŞıYoRsAm AşK sEbEbİm Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2008 429 0 296 Trabzon 11 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi smhsmh #2 bunu biliyorum kayınvalidem yapmıştı yediğim zaman anlamamıştım hamsi köftesi olduğunu çok güzeldi emeğine sağlık a.s.
bunu biliyorum kayınvalidem yapmıştı yediğim zaman anlamamıştım hamsi köftesi olduğunu çok güzeldi emeğine sağlık a.s.