• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Hammam Argan Yağlı Şampuan

Nazot

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
136
0
116
İstanbul
Saç derinizi besler. Argan Yağı ile saç köklerinizi besler ve derinlemesine bakımı sağlar. Sağlıklı, parlak ve güzel saçlara sahip olmanızı sağlar. Oud Oud esansı Aquilaria adında tropikal bir yağmur ormanı ağacının reçinesinden elde edilir. Reçine açısından zengin bu koyu renkli ağacın gövdesi rahatça ayırt edilebilen harika bir kokuya sahiptir. Binyıllardır kültürel, dini ve tıbbi amaçlarla kullanılan esansı en seçkin doğal aromalardan biri olarak kabul edilir.

Demişler, çok doğru demişler. Ben bu şampuanın içine 25 damla yılan yağı, göz kararı da çam telebenti yağı ekledim.

Saçlarım fazla dökülmesin diye glissin durulanmayan saç kreminin ikisini karıştırdım ve duştan sonra saçıma sıkıp saçlarımı kuruttum.

Sonuç, parlak, ipek gibi bir saç

Saç derinizi besler. Argan Yağı ile saç köklerinizi besler ve derinlemesine bakımı sağlar. Sağlıklı, parlak ve güzel saçlara sahip olmanızı sağlar. Oud Oud esansı Aquilaria adında tropikal bir yağmur ormanı ağacının reçinesinden elde edilir. Reçine açısından zengin bu koyu renkli ağacın gövdesi rahatça ayırt edilebilen harika bir kokuya sahiptir. Binyıllardır kültürel, dini ve tıbbi amaçlarla kullanılan esansı en seçkin doğal aromalardan biri olarak kabul edilir.

Demişler, çok doğru demişler. Ben bu şampuanın içine 25 damla yılan yağı, göz kararı da çam telebenti yağı ekledim.

Saçlarım fazla dökülmesin diye glissin durulanmayan saç kreminin ikisini karıştırdım ve duştan sonra saçıma sıkıp saçlarımı kuruttum.

Sonuç, parlak, ipek gibi bir saç

bende de biotin argan yağı var memnunmuyum bilmiyorum hiç kullanmadım desem yeri saçlarım çok cılız boya maf etti eski sağlıklı saçlarımı ve rengimi istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :5::5::5:

Argan yağı çok saçlar için çok sağlıklı bir şey ama yeterli değil. Haftada 1 kere mutlaka bakım yapmalısın ya da benim gibi şampuanın içine koy.
Renk içinde gliss durulanmayan saç kremi renk korumalı olandan al, kırmızı olandan hatta onunla gliss ipeği karıştır. Saçta parlama oluyor :)

dün ilk defa kullandım..bendeki sarılı olan..yorumlarıma gelince ;

**jel kıvamında bir şampuan digerleri kadar akışkan değil.. :44:
**cok baskın bir kokusu yok ve dolayısıyla sacınızda kalmıyor :ssz:
**ama sacınızı yumuusacık yapıyor cidden nemlendiriyor sacı

başka kullanan var mı sizin yorumlarınız neler

Back