• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİŞMİYİM LÜTFEN YARDIM HADİ İNŞ

hamilemiyim?

• evet

OY: 1 50,0%
  • hayir

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2

dilo1812

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
6
1
16
İzmir
Arkadaslar merhaba bebis istiyoruz bu ay yumurtlama günümden sonraki gün kocaman jöle gibi seffaf kati böyle camasira yapismamis degisik bi akintim oldu icindede bi tane pembe nokta o gün boyunca devam etti ama bi dahada gelmedi simdi göğüs uclarım şiş aciyo ve etrafi hafif koyu sanki hamiş olabilirmiyim ilk defa basima geldi daha adetime 10 gun var

Ama kimse bisey demicekmi yaaa
Adetine daha var bence belli olmaz bende 10 gün kala pek çok belirti yaşadım fakat psikolojik olarak kendimizi odakliyoruz oluşan her bir değişikliğe acaba hamile miyim diye beynimizde birşeyler yaratıyoruz test yaptım negatif çıktı umarım hamile sindir

Arkadaslar merhaba bebis istiyoruz bu ay yumurtlama günümden sonraki gün kocaman jöle gibi seffaf kati böyle camasira yapismamis degisik bi akintim oldu icindede bi tane pembe nokta o gün boyunca devam etti ama bi dahada gelmedi simdi göğüs uclarım şiş aciyo ve etrafi hafif koyu sanki hamiş olabilirmiyim ilk defa basima geldi daha adetime 10 gun var
Bence hamilesin, benimde adetime 15 gun kala gogus agrisi cektim,

Back